Zase ma pochytil daky rapel a rozmýšlam nad predajom svojho auta,ked je už konečne hotove a podla mojivh predstav

Kupili sme drahej druhe auto tak mi už nema kto šomrat na troj dverove auto a rozmýšlam aj nad inimi ,teda asi hlavne inimi ako BMW.Tak len predbežne zistujem či by bol zaujem o moje v podstate "hotové" auto kde sa stačí vozit.Lacne ,pohodlne a rýchle vozenie :)
čo sa na aute robilo od kúpi? všetko viem zdokladovat a doložit foto..
rok v. 2001
Komplet M-packet od CRUMARA + Lak , a ked sa už lakovalo tak dostala nový lak aj kapota aj blatník dobitý od kamienkov.
Odtrhova hrana na kufor
Volant očalúnený v ČR,perforovana koža/hladká -červené prešívanie.
Komplet interier nový ,béžová koža el.nastavitelne sedačky-pamatove ,vyhrievane.+všetko ostatne do čierna koberce,prístrojovka atd atd...antracitová stropnica.
DVD radio,dotykove+ NAVI I-go 8 prehrava všetko a funguje super.
Cúvacia kamera v osvetlení špz
Výmena všetkích repro v aute za JBL
Nové determálne (solarne) čelné sklo+akusticke
Nove ,teraz už pol ročne výbojky philips 4300K
Upravený výfuk,+športový koncak s dvojkoncovkou
Na jesen kupovane krásne kolesá original dvojdielne 18" predne 8,5J zadne 10J +obutie
zimne 16" so zimními v super stave
zníženie 35/25 + vpredu nove manžety,dorazy prachovky atd..
Prevodovka bola repasovana,predošlí majitel mi dal aj papier od toho ale neveril som pokial som nezistil že s nou boli skutočne problemi a samozrejme som dal vymenit olej v prevodovke s filtrom a všetkim a starý bol menení a pekne čistý čiže tomu verím,a hlavne teraz ide automat krasne.
Vymenená sahara+expandčka na chladiacu s hadicami a chladiacou.
výmena simeringov na klukovke.
výmena remenov
Manžety na riadení
nove sviečky NGK BR6EUQUP
4x opravna sada na brzdy
Minulí rok komplet predna náprava+stabilizatory+čapy riadenia
samozrejme bol aj LPG servis,nastavene +new filter lpg cca pred 5 mesiacov
Tak isto pravidelna výmena oleja po 10 000km + filtre teraz tam je Mobil1 5w-40
LPG oficialne a samozrejme zapisane v TP. ako aj kolesa 18" atd atd
Na aute všetko funguje ako ma a nema žiadne chyby o ktorích by som vedel,ešte som mal v plane vymenit palivový filter,a dat vyleštit a zalakovat falce na kolesach.Potom bude všetko tip-top
Auto nemusim predat,len moja sprosta hlava chce vyskušat zase niečo iné...Prerobím ako vždy nemalo penazí,ale počítam s tim.Tak ak ma niekto skutočný záujem a vie ponuknut serioznu cenu,nechcem aby sa mi ti všetko vrátilo ale zase za 50% toho čo som do neho vrazil ho nedam.Takže ak vie niekto ocenit auto a chce mat skvele auto v original stýle bez tuningu može sa ozvat. a prosim aby ste sa zdržali zbytočních komentarov.