Kedysi davno par ludi toto auto oslovilo (je tu par tych dusiarov a toto ju rozhodne ma). Ved aj mna, v marci by to boli 3 roky vlastnictva.. na moje pomery silne neobvykle.

Mozno aj preto, ze bolo skoro rok pokazene lebo som to nevedel opravit. Kovacova kobyla chodi nepodkuta ci ako, takze tam stalo v rohu nedotknute a ja v sebaklame platil rok PZP lebo "ved uz buduci mesiac sa toho chytim". I tak, odjazdene cosi cez 65 000km co na 20 rocne auto nieje prave malo a musim skonstatovat, ze je to doteraz najlepsie auto ktore som vlastnil a jeho dobovy konkurenti mozu fajcit handry. :) Ked som nadhodil predaj strhol sa velmi slusny zaujem aj bez inzeratu a tak sa predalo rovno, preto keby niekto rozmyslal o takom aute drzim palce. Najst 103kW kvatro v tovarenskom S-line so sport. podvozkom a 6Q manualom je asi ako cierna E34 540i so sibrom v manuale a kozi..cena bude podobne dost vysoka na stary carach.
Zhrnul by som to,
Pozitiva: celozinkovana kasna, neznicitelny staly pohon 4x4, bezkonkurencne sedenie, pouzitelny aj seriovy vykon, veeelmi nizka spotreba, famozny 5 valcovy diesel aj s tym zvukom co k tomu patri, relativne moderny zaobleny look, dobry 6 kvalt.
Negativa: slaby aftermarket-OE diely su sialene drahe, nepouzitelne svetla, "tazke" brzdy.
Auto vlastne nikdy nezastalo, akurat spotreba oleja uz presiahla vsetky nerozumne medze a tak nastala GO motora-pricina zapecene kruzky. V procese som zohnal OE jednohmotu a novu SACHS sadu, nove vstreky, trochu som to poladil.. opticky sa vylestilo, vytepovalo, vymenili sa skla svetiel atd. Par som ich videl, aj inzeraty pocas tych rokov.. druha taka na slovensku myslim nebude. Uz by to zasluzilo len nejake dobove 17".