... všetko o BMW ...
Fajlo napísal:Otazka ale znie...ja kedy budem mat take?aj ja by som prijal, kde kedy a za koľko?
starynovy napísal:Myslim ze b8 ma dva druhy lediek a ano, tie stare su kktiny, ale level 2 maju vyrezavanie, ci sa mylim?No, nic. 8ckovy pasat s LED svetlami nema ziadne vyrezavanie stretavaciek a ma kapanek vacsi vykon skrz 2 projektory (41+24W) vs. 50W.
Fajlo napísal:Myslim ze b8 ma dva druhy lediek a ano, tie stare su kktiny, ale level 2 maju vyrezavanie, ci sa mylim?
ROKI49 napísal:Vdaka. No musel som ho prehodit z ineho HITACHI vodnika lebo nekomunikoval na LIN.. asi sa dnu v tom hybridnom svabe ujebali bondovacie drotiky, kedze tych 13,5V dobijal. Co je vo vyrobe do OTP pamati naprogramovany (ano, od 2004 so zavedenim LIN1.3 (u bmv BSD) je procesor aj v alternatore) stav po dosiahnuti 3000RPM na hriadeli. Tak som este zistoval ci nieje zly BEM modul ale ten po starte posielal wake-up. Takze aj dobre.. druhu BEM (IBS) som nemal.Na to, ze sa nevyznas v autach, pekna robota. Ide to opravit, ci treba komplet novotu/repas?
A to som este siel menit vstreky.. uz mam konecne narichtovanych vsetkych 8, odmeranych.. Vidina dalsieho vykonu jasna ale potom som si uvedomil, ze prehodit vsetky kalibracie z 283kW je na peknych par hodin. Tak nabuduce. Vystavim sam sebe fakturu na zasah do motora bez zasahu do motora.eld:
Posledna fotka vyzera ako zasah do motoroveho priestoru