Inak ak ma niekto osvedcenych fachmanov do repasu hydromenicov mozte sa podelit. Neviem ci ZF repasuje menice? A ci repasuju aj nie ZF menice.. Ci a ako bude fungovat ten moj menic ktory som dal preventivne zrepasovat sa ukaze coskoro no viem, ze KAPS Automatic bude v buducnosti fakt volba z nudze. Teda ku kvalite sa este vyjadrim ale ku kvalite zakaznickeho servisu davam 0/5. Dostal som slovne odporucenia z viacerych stran tak to slo tam.. az ked sa to skrutilo ma napadlo pozret google hodnotenia a nebol som rad. Tie kladne su akurat jednoslovne, predpokladam za vymenu oleja. Co sa oprav/repasov tyka uz to nieje vobec ruzove. Skor som teraz spoteny, pretoze ta lock-up spojka a tesnenia ktore z neho vybrali boli ok. Takze kurva dufam, ze nedomrdali preventivne opraveny dobry menic.

O co slo? Na stranke pisu 3-5?dni turn-around time. Vysledok? 21 dni s tym, ze som tam vyvolaval jak taky keket ludom, ktory ma mali uplne v pici. Potesi. 4.10. som osobne doniesol menic na pobocku v Brne. Potom bolo roboty na stavbe atd atd zabudol som.. po 14 dnoch mi piplo v hlave, dpc co ten menic? V stredu volam, nedovolal som sa. Co je tam mimochodom uplne bezne, volas cely den v intervaloch, zvoni to ale nik nebere. Vo stvrtok som sa dovolal, slecna na styl, co ja s tim?Ja tady nic takovyho nemam.. Potom sme sa nejako dostali k tomu, ze cislo na stranke vola do Kojetinu, kde sa robia opravy, ale oni o zakazkach prevzatych v BrnĚ nic nevedia?

OK. Prepojim vas do Brna. Prepojila, zvonilo, nic. Volal som aj na mobil chlapa co to preberal, zase nic. Este som skusil na zaverecnu-zdvihol.. haleluja. Ne. Zase styl, co ja s tym mam, ja tu nic take nemam.. ja uz nervy do pici.. tak sa uracil asi to hladat, po 2 minutach: ajooooooo tak je to tady. A ja, uhm je to hotove? Su to uz 2 tyzdne. Ne neni, ale bude to zitra, zavolejte si rano kvuli adrese na odeslani. Hovorim si, fajne.. vedia sa pohnut ked treba. V piatok rano volam, nic, na obed nic, poobede zdvihne, vraj on dnes nepracuje a da mi cislo na kolegu. DPC. Volam kolegovi, nedviha, volam zdvihne.. ajooo jeste to neni.

Zavolejte si v pondelek rano.. Na velke podivenie v pondelok rano volal sam o tu adresu, poslal to a v stredu to prislo. Cize 21 dni, miesto 5. Doprosovanie sa firme ktoru platim. V neposlednej rade som im vsetkym povedal, ze je to z automatu ktory som kupil a nepoznam stav, zaujima ma co najdu. Ked otvorim menic a dnu je kilo pilin tak asi poviem cloveku, ser na to ten automat je v prdeli. Hold kedze asi 17 dni sa ten menic kdesi valal v regali a potom sa isli posrat aby to stihli, nikto uz nemal cas mi povedat, co tam nasiel.. Teda dakujem pekne za takyto servis. Odporucam hladat inde. Na slovensku nic, v cesku su asi iba oni a to je uz nic. Ostava polsko/madari/rakusania.