... všetko o BMW ...
Julo525 napísal:=D> krasne aj ja chcem take
cretino napísal:dakujem za pochvalu - este asi ale na predaj nebude
Julo525 napísal:
ani ho nepredavaj skoda by ho bola... ja mam na plane do buducna 323i/325i coupe M-packet
Roman320 napísal:Krásne tie oranžové smerovky sa mu velmi hodiaa origo airbox tiež paráda
cretino napísal:nad KN som neuvazoval do tohto auta, v druhom ho mam a fakt je to minimalny rozdiel.. Aj ked musim uznat, ze ekonomicky vzate sa to pri velkom najazde oplati oproti papieru
Zas na druhej strane, novym papierovym filtrom clovek nic nepokazi a mam pocit ze z hladiska filtracie bordelu zo vzduchu a ochrany motora je to ten najlepsi krok
johnyfly1 napísal:ja osobne moc tie sportove volanty nemusim
maiki napísal:podla mna to v M3 celkom pasuje, ale... origo si nechavas?
cretino napísal:
mne osobne trosku chybal posuv volantu v smere ku mne - ked som sa usadil aby som bol dobre na pedale, mal som volant trosku daleko a na moj vkus som mal moc narovnane ruky.. (to tam nesedim "nalezato") potreboval som teda nieco odsadene a teraz je to odsadenie volantu plus odsadenie naboja idealne a dobry posed.. to bola povodna myslienka vymeny volantu..
..dalsia vec, kozu mam na volante origo a je dost klzka v pripade, ze mam vlhke ruky.. tento typ potahu by to mohol vyriesit..
uvidime, vcera som sa bol povozit a drzi sa to paradne - casom keby to nebolo OK, vymenim naspat za origo - s tym problem nie je ziaden