asi mas pravdu, v niecom to pomohlo - prislo sa na par zavad co sa odstranili (silentbloky motora, jeden drziak motora, napravnica co bola jemne prasknuta asi este pred burackou a este zopar drobnosti).. na druhej strane to moc nepomohlo mojej penazenke, ale co by clovek nespravil pre svoje auticko
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic Ruzne dily na E36 zde Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)
hm, tak to som teda nevedel. vyzerá to tak,že je to aspoň trochu lepšie vymyslené ako len ten vzduch okolo svetla na nonM. aj etk síce ukazuje rovnaký obrázok tunelu k airboxu ale číslo dielu je len pre M3 takže na tom niečo bude http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... cartridge/ tak dík chalani za ujasnenie :)
vecer to skusim nahodit a uvidime ako sa to bude spravat v porovnani s neodtienenym Greenom :) ja som tiez nevedel tieto veci okolo, ale nacuvam a az po vymene sa ukaze ci tomu tak bolo naozaj
zakruzkovane su 2 rozdielne otvory oproti normalnej verzii.. ta vlavo je ako pise maysner, ta vpravo ako pisem ja..
ajo tadle. Jasny. Tam vede hadica od vzduchove pumpy, ktera je pod klimakompresorem. Spis je to udajne na zlepseni emisi a rychlejsi ohrev zastudena. Vhani ti to cast teplych plynu z vyfuku zpatky do sani
Low E36 323i Coupe, 9/1994, Individual, Dakar Gelb - in reconstruction Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic Ruzne dily na E36 zde Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 :)
origo airbox nahodeny hned po nahodeni prisli oblaky, rychle zbalenie sa a presun pod pristresok k babke - asi meter nacuvania pod pristresok mi ostaval a spustil sa velmi slusny ladovec takze usmev na tvari, prezili sme to bez ujmy
..na druhom obrazku otvor z brzdoveho naduchu na lavej strane