... všetko o BMW ...
Roman320 napísal:Parádičkalen chcelo by to aspoň do predu podložky lebo to utopené
BTW: kto tam popíja toho radlera ?
cretino napísal:dik..
..inak, to tam sedi otec - akurat dosiel a sledoval, co som zas vymyslel..
Je to znacka dynabrade, su to pasty 2 roznych drsnosti, okrem toho som to pred lestenim pastou prebehol 2500 kou vodnym smirglom..
aaa, potom uz len lestit, lestit, lesti...
a nakoniec som to prebehol lestenkou s voskom od sonaxu, aby som to trosku zakonzervoval (ako cele auto)..
deejaytommmi napísal:perfektný výsledok fakt! klobúk dole
cretino napísal:Tú leštenku od sonaxu mám aj ja a dnes som si nakúpil ďalšie srandičkydik..
..inak, to tam sedi otec - akurat dosiel a sledoval, co som zas vymyslel..
Je to znacka dynabrade, su to pasty 2 roznych drsnosti, okrem toho som to pred lestenim pastou prebehol 2500 kou vodnym smirglom..
aaa, potom uz len lestit, lestit, lesti...
a nakoniec som to prebehol lestenkou s voskom od sonaxu, aby som to trosku zakonzervoval (ako cele auto)..
Roman320 napísal:Tú leštenku od sonaxu mám aj ja a dnes som si nakúpil ďalšie srandičkytakže som pripravený si ho (BMW) "leštiť"
cretino napísal:uvidime, mam objednane 4 x 15 mm (10 mm som s centraznym kruzkom nezohnal), ak to bude moc, ostane to takto, pripadne sa odsustruzi z hruby podloziek tak, aby to pekne sadlo
slevin napísal:
ja mam v predu 20mm a v zadu 19mm, a je to akurat :)
cretino napísal:
no, u teba to vyzera paradne..akurat, ja to mam dost spustene - 15 mm by to ale teoreticky mohlo ist von, k vnutornemu lemu to bolo, ked som to meral, 18 mm.. stale ich ale este nemam - ocakavam, ze mi ale tento tyzden pridu a vyskusam to..
..inak, ako si sa dostal prave k tym rozmerom ze 20 a 19?