uz som primontoval aj drziak CSL nadrzky na SMG, porobil vsetko co bolo treba, prvy start bol uplne super, vsetko ako ma byt, motor ziadne zachvevy, isiel pekne kultivovane, po zahriati sa krasne nechal vytacat s uplne super zvukovym prejavom, nebol citit ziadny problem so zlym rezonancnym plnenim ale problem nastal tak po 3tom 4tom starte... proste malo auto vela vzduchu mimo vahy a nestartovalo... priemer 15cm namiesto 10cm spravil dost velku odchylku cize som namontoval naspat povodny airbox... karbon sanie prejde este mensimi upravami, posuniem nasavanie do volnobezneho viac do stredu boxu a spravim take gumove vedenie vzduchu priamo na vahu v priemere cca 10cm nech ma radost... okrme toho mi dnes umrela baterka v kluci, z nicoho nic prestal ist central, utekam pre druhy kluc a ide ok

nervy 500 az ma otrieskalo no OK vymenim baterku a obal kluca co uz... do toho mi niekto vola na mobil hovorim hovorim a zistujem ze mi umrel mikrofon

dalej ze som si vymenil volant, nastartujem, zahrejem motor, dam mu podlahu a ta svina mi da do ksichtu DSC, oranzovu rucnu, oranzove RDC, oranzova SMG ze WTF? kuknem diag a senzor natocenia volantu... spravil som adaptaciu, vymazal chybu, nakodoval nejake somariny ako zatvaranie okien onetouch aj po vytiahnuti kluca a aj otvoreni dvier... potom som uz radsej isiel z garaze nech nic viac neposerem

len taka chutovecka