presne tak este som si kupil 19mm GS spojku keby nahodou nesla nasadit najhrubsia hadica na volnobezy ventil tak len elegantne nadpojim povodnu hadicu :)
dnes mi prisli na gopro mikrace, velke prisavky, rozne drziaky, krytky, nejake polarizacne filtre proste kktinky ale este mi chybaju 2 najpodstatnejsie veci gopole a take predlzovacie rameno... snad sa mi bude lespie trapne videjka natacat
head-strap bola jedina dobra vec co som na go-pro objednal z ciny a max spokojnost objednal som z tade aj teleskopicky drziak a ten je riadny srot
co sa prisavky tyka tak som bral z inej znacky nie primarne na gopro a je ovela lepsia, aspon co som videl original gopro tak nebola 360stupnova, tu co mam ma dve ramena otacane na vsetky strany ako chcem...
nad head strapom som rozmyslal ale vsade je len taky divny aj ponad hlavu a ja by som bral celenku bez milion umeliny v predu v zadu atd... neskor ak najdem take kupim, sak to stoji prd v porovnani s origo :)
a co sa tyka prisaviek kupil som si 3ks najvacsie kopie gopro suction cup... mozno 150km/h vydrzia chcem si spravit rovnako ako slevin trojnozku na auto
ale aj toto preponenie dvoch s teleskopom je zaujimave
dlzka hadice do volnobezneho sa len predlzovala - 18cm dlzka hadice odtoku oleja - 42cm
ale ajstak mi airbox nie a nie sadnut na svoje miesto :-/ neviem kde by tam co vadilo ak budem mat zajtra cas tak to pozrem endoskopom... na niecom sa mi airbox preklapa bud nasadim 6tu skrtiacu a ostatne vyduva alebo prvu... mam taky pocit ze to moze sposobovat drziaku smg hydroagregatu
dnes som dosiel domov celkom v normalnom case tak som pokrocil s airboxom, cely problem bol ze som nevedel ako na to pri nasadzani airboxu na klapky musim zacat od predu a pekne postupne nasadzat jednu po druhej mixovanim hore dole, nejdu vsetky naraz ako na povodnom airboxe tzn nikde nic nevadi, vsetko je presne vypocitane este som zasroboval dipstick, vypiloval peknu dieru na vahu + som si spravil taku konzolu na vahu ktoru musim nejako prilepit o airbox a okrem tohto musim navrtat diery na SMG nadrzku
ma niekto napad ake lepidlo pouzit aby to drzalo ako besne? lepidlo na sklo? este to budem musiet niecim utesnit po obvode
horsie je ze neviem ako spravim vzduchovy filter cize asi este nahodim naspat povodny airbox pokial nezozeniem nieco taketo
alebo tam aspon docastne nahodit sisoura
a ked uz mam karbon airbox rozmyslam aj nad tymto
Naposledy upravil/-a ice.blade v Štvrtok, 30. Mája 2024, 00:34, upravené celkom 3 krát.
praveze mi to ide celkom pomaly ale tak konzolka na vahu vzduchu nalepena (bison power adhesive) a drzi to uplne super :) este som dal dookola koli utesneniu priehladne lepidlo (bison plastik) mozno tam zajtra dogiblem druhu vrstvu pre lepsi pocit... smg nadrzku som nalepil najsilnejsou patex obojstrannou paskou, snad to par dni co sa odhodlam vrtat do hrnca vydrzi
Naposledy upravil/-a ice.blade v Štvrtok, 30. Mája 2024, 00:34, upravené celkom 2 krát.