... všetko o BMW ...
SurrendeR napísal::lol:dakujem,
no ja uz som s nim na zraze bol, s matthem sme menili volant minulu streduale aj tuto stredu pridem..

noo ja sa tam uz tak skoro neobjavim minimalne 3 tyzdne ale potom sa zastavim obzriet noveho touriho snad ho nepredas dovtedy
 noo ja sa tam uz tak skoro neobjavim minimalne 3 tyzdne ale potom sa zastavim obzriet noveho touriho snad ho nepredas dovtedy  
 a kto by take skarede zle auto s prisernou spotrebou  kupil
 a kto by take skarede zle auto s prisernou spotrebou  kupil 
SurrendeR napísal:porobim ho, a hned ho predam? to na mna nesedia kto by take skarede zle auto s prisernou spotrebou kupil
 zeby ty?
  zeby ty?   ale nieee velmi sa mi sice farba nepaci ale hadam nazivo ma ocari hehe a zase mas hudbu HK to snad nieje mozne preco ja som jediny ktory mam obycajnu hudbu nieje fer
  ale nieee velmi sa mi sice farba nepaci ale hadam nazivo ma ocari hehe a zase mas hudbu HK to snad nieje mozne preco ja som jediny ktory mam obycajnu hudbu nieje fer  

sry , musim podripnut
  sry , musim podripnut  
SurrendeR napísal:no, farbe musis prist na chut.. neoslovi na prvy krat..
no a HK nemam, mam len bezne HiFi .. a robili sa snad kombiky bez hifi?
sry , musim podripnut
 jaj tak teda hifi sekol som sa..noo bohzial robili asi jeden kus
  jaj tak teda hifi sekol som sa..noo bohzial robili asi jeden kus   moj
  moj  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ale casom chcem vymenit vsetky repro tak hadam to bude "hifi" made in home
  ale casom chcem vymenit vsetky repro tak hadam to bude "hifi" made in home  

super, gratulujem... nech poslúcha a robí radosť
  super, gratulujem... nech poslúcha a robí radosť   

SurrendeR napísal:snad kazda druha e36 mala tuto boston green farbu..
mozno si si ju len doteraz nevsimal

derick style kola budu asi na predaj, alebo ich dam k lenochodovi.
 derick style kola budu asi na predaj, alebo ich dam k lenochodovi. troška pošperkuješ a bude to krásavica:-)
 troška pošperkuješ a bude to krásavica:-)