Len aby to neboli zlomené pružiny. A tie kolesá si nechaj na zimu a daj tam napr. BSS RC 090 alebo styling 39, 24 proste niečo s falcom tie kontury sa k Boston Grůn podla mňa nehodia -
Ja si nemozem pomoct, ale furt mam pocit, ze mas zadok podobne vysoko ako ja...Lenochoda mas na seriovych pruzinach, aj ja som mal Basku tak vysoko...rozdiel medzi 4 valcami a 6 valcami bol tusim cca 2-3 cm a plus este M packet -2,5cm...
BTW style 24 a 39 maju presne rovnaky falc ako jeho kontury, kedze ma 7,5ky a 8,5ky...
E36 323i Touring - Fialka - Príbeh E36 318i Touring - Baška - Príbeh
Ex E36 316i Compact - Tito - Príbeh - R.I.P. 02/08/2016 Ex E36 316i Compact - Bestia - Príbeh - Odisiel s Ex Ex Skoda 120 - Žaba - R.I.P. 11/09/2010
kontury mi pridu zbytocne tazke kolesa, chcelo by to nieco lahsie
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Mato, lenochod je na seriovych M-paket pruzinach , predok aj zadok, a je to krasne v rovine.. zeleny je tiez na seriovych m-paket pruzinach, ale vyzera to uplne inak..
dnes ak sa podari, zbehnem na dvihak..
kolesa su kapitola o sebe.. kedze kolesa to ma, tak tie zatial neriesim.. len rozmyslam co s konturami.. nehodia sa mi k zelenemu.. mozno ked dam predny m-paket, tak mozno.. ale neviem neviem.. k modremu sa hodia :)
hej, ani neviete ako ma to potesilo ze su to len pruziny ked som dal prec tie ulomky, tak auto je opat luxusnejsie , uz tolko neklepe zozadu cize nove pruziny a mam vystarany podvozok..
este nove predne brzdy (kotuce platnicky) lebo to co tam je teraz ...