Cawte chalani. Takze po dlhom case som sarozhodol ze vztvorim svoj pribeh aj ja tu na klube.Sice od kupi auta uz sa menilo dost veci ale zacnem tak od zaciatku.Auto som kupoval 2011 juna. Vtedy to malo nabehnutich cca 172000 km (neviem ci real - auto je dovoz zo svajciarska a mala ho starsia zenska cca rok) . Po pol roku som mal mensi drift crash

auto som jebol do smiku no necakane ma to jeblo po drifte nadruhu stranu tak som zo zadnym kolesom chitil obrubnik...nastastie trebalo vymenit iba rameno a zohnat jeden kus elektronu ale nastastie sa mi to podarilo. Nestastni den 2012.januar.6 som dostal necakani smyk pri 50 ke...a narazil som do stlpu nastastie sa nam nic nestalo auto som ubrzdil cca na 30 km/h ...hvala bohu nestrelili ani airbagy...meniala sa predna kapota , blatnik , vystuha , naraznik atd. Po case auto dostal aj podvozok Ta-Technix a zacalo ma bavit takzvany Low style

najskor sa namontovali aj podlozky pod kolesa , cierne smerovky vredu , zatmavujuca folia na zadne svetla , Ta-Technix rozpera tlmicou , Siska

+ komplet sanie , sportovy vyfuk + rezonator , olej Motul 5w40 , filtre . konecne aj LED Angel Eyes

ostatne veci doplnim neskor ..zatial pridam nejake tie fotky aktualneho stavu auta...
par veci co som doteraz kupil :
olej MOTUL 5w40
prevodovy olej Castrol
podvozok Ta-Technix
rozpera Ta-Technix
sviecky NGK LASER Platinum
komplet sanie + siska
AE UHP V3 led kruzky
diferak
predne platnicky
zadne kotuce platnicky
vyfuk + rezonator namiesto stredneho tmica vyfuku