Mensi update...
Na stelovaku som odjazdil uz cca 300km. Zo zaciatku zmiesane pocity, bolo to dost tvrde a hadzalo to. Po cca 50km ked si pruziny a tlmice zacali rozmiet sa jazda citelne zlepsila. Skusal som rozne nastavenia tuhosti tlmicov az som dnes nakoniec nasiel to, co mi vyhovuje. Tlmice maju 30 poloh tuhosti, od vyroby su nastavene na 8, co je odporucana tuhost na okruhy. Postupne som siel 12,16,18,24 az som nakoniec zaktovil pri 28 vpredu a 26 vzadu. Auto prijemne tuhe, zaroven makke a komfortne. Nechcem to prirovnavat k HR kitu alebo mpaketu, ma to svoj vlastny smrnc.
Auto sedi na ceste ako pribite, clovek ma pocit ze ide ako vlak po kolajniciach. O "rezani" zakrut ani nehovorim. Nerovnosti to zvlada excelentne, bohuzial pri vacsich priehlbinach alebo jamach to vyhadzuje zadok a auto je trochu bouncy. Riesit sa to tzv. preloadom pruziny co je kompresia, ktoru si vie uzivatel nastavit. Mne to zatial problem nerobi, nie je to nic strasne.
Ak by som hodnotil triezvo tak za tie peniaze vrele odporucam. Co ma najviac tesi je, ze nezalezi ako nizko to skrutite, neskracujete tlmicu drahu tlmenia. Jednou z dalsich vyhod su camber plates na nastavenie odklonov
(len v predu) a velmi kvalitne spracovanie. Zatial som velmi spokony, uvidime co to spravi po par tisic km. Mozem povedat ze som cakal menej a podvozok ma prijemne prekvapil. Na dialnici je jazda neskutocne "smooth", zlepsila sa reakcia na volant a auto sa sprava viac stabilne.
Dalsie upravy v blizkom case budu: zalisovat zahyby na zadnych blatnikoch, Tannin red sportovy interier, ladene zvody a koncovy tlmic
Zatial tolko...nejake foto