Piatok, 27. Apríla 2012, 19:46
Podvozok je nahodeny, zatial som spravil cca 50km, som velmi spokojny. Nastavitelna tuhost je skvela vec, momentalne to mam cca v tristvrtine medzi HARD a SOFT.
Jazda je prijemna, auto je tuhe ale zaroven komfortne. Prestalo tahat v kolajach a drzi ako priklincovane.
Momentalne mi pri prepruzeni sucha zadok, takze budem muset riesit blatniky.
Dozadu som supol 25mm podlozky a dopredu 15mm z ktorej treba osustruzit cca 3 mm kedze disk trosku trci viac ako som ocakaval.
Kazdopadne triezvy nazor napisem, ked sa najazdi viac kilometrov. Planujem otestovat nastavenia tuhosti aj v predu aj vzadu a najst nejaky zlaty stred medzi sportovym feelingom a komfortom.
Podvozok by som priroval v tuhosti HR kitu - samozrejme zalezi od nastavenia tuhosti vpredu aj vzadu.
Peniaze investovane do tohto podvozku jednoznacne nelutujem. Zatial so velmi spokojny.
Ako minus by som vypichol zlozitejsi system znizovania, kde moze clovek omylom zmenit preload pruziny a tym padom aj komfort jazdy. Kedze sa s podvozkom zoznamujem, musim si davat pozor na to, ako narabam s prstencami, kedze su 3 a ak si clovek detailne neprecita navod, moze spravit viac neplechy ako uzitku.
Zatial som to znizil decentne, pockam, kym si to "sadne" a po niekolkych 100km sa to urcite este doladi.
Zatial tolko.
PS : fotky idu naopak cize treba pozerat zdola hore. Prve 2 foto su uz po znizeni.
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh