Dnes sa prehodil predok, velka vdaka Gaspovi
Zadok sme nestihli, takze ten sa bude robit o par dni. Brzdi to fajn, ale nemam to poriadne odvzdusnene takze pedal je dost makky.
A co som objavil pri vymene ma zaskocilo...hucala mi spolujazdcova strana ale prikladal som to problemu, ktory som tu asi nespominal. Min. rok som daval obut predne pneu (asymetricke) a kokoti v servise ich obuli naopak cize nejakych 15k som najazdil tak, ze strana oznacena ako "outside" bola smerom dovnutra. Objavil som to ked som siel nahodit letne disky. Bol som to dat samozrejme prezut a asi 2 dni po tom, co mi ich prehodili mi zacalo v aute hucat ako v tanku. Prikladal som to pneumatikam ale mylil som sa (logicke, ved kto by povedal, ze predne loziska vydrzia 35 000km).
A nech sa ma este niekto opyta, preco si v zivote nekupim nic od Meyle...brzdy otrasne, zadne lozisko zavesenia kolies odislo po par tisic, predne po 35 000.
Vsetko pouzivam od znacky Lemforder ale niekedy, ak diely niesu skladom, tak som bral Meyle. Viem, ze ked som bral loziska, tak ma predajca presvedcil na Meyle, kedze FAG neboli skladom. To iste plati aj pre lozisko zavesenia kolies (Lemforder nebol dostupny). Nabuduce sa uz ukecat nedam.
Ak Meyle, tak ramena.