... všetko o BMW ...
Ico2311 napísal:
To ja chapem,lenze ja mam 318i a potom by to uz bolo velmi lenive ... A druha vec ked si sadneme 5ti do auta , tak aby mi ich nesuchalo o podblatniky ... HLAVNE O TOTO SA MI JEDNA ...
Ako by si to obul ty ? Na predok: Na zadok :
ice.blade napísal:
ja mam tiez 318i a ci jazdim 225 16' alebo 245 17' rozdiel necitim... A planujem kupit 8.5j do predu a 9-9,5j do zadu v 18' aby som nemusel davat kolesa von podlozkami... Ty ajkeby si tam mal narvanu gumu 245 a 5 ludi s plnym autom nemas sancu suchat s 40et a 7.5j diskom lebo ho budes mat stale v blatniku
ale kludne si tam daj 205ky a kludne aj na 50je to tvoje auto ale popravde mat tvoje problemy tak som stastnejsi :)
ceco232 napísal:Zbytočne si to komplikuješ. Na všetky disky, keďže sú 7,5" obuj 225/45 R17 a hotovo. Nikde ti nič nebude šúchať, bude to dobre vyzerať a je to odporúčaný rozmer. Spotrebu a výkon nerieš, rozdiel oproti 205 bude minimálny.
mys_iak napísal:gumenym to pcas vadi...
Stefo1248 napísal:Možeš to kludne obut,a daj klasický rozmer pneu 225/45 r 17 to či e auto lenive záleži od priemeru (volkosti kolesa s pneu) a ked dáš 205/50 priemer bude cca taký isty ako 225/45 takže toto by som neriešil, len moja malá rada..ET 47 bude strašne zapustené v blatníkoch a opticky to zmenšuje kolesa a nebude to to pravé orechové,skús pohladat ET35, na zimákoch mam 16" a ET20 a podla mna je to super..moja rada pneu 225/45 a menšie ET :)![]()
Ale tvoje auto tak je na tebe ako sa rozhodneš
Stefo1248 napísal:Vyzeraju dobre,ja by som si ich nechal,radšej kupil podložky ak sa ti budu zdat príliž zapustene,pekne su gratulujem