... všetko o BMW ...
Jurica13 napísal:otazka: ty si auto kupil s cerveno-oranzovymi zad. svetlami a vymenil si ich za biele...alebo naopak?
inak na kolesa so zvedavy, ako to bude vyzerat. ale moj nazor je, ze na BMW bud origo alebo zopar inych znaciek (BBS,Breyton,..nieco limcove)
ice.blade napísal:preco limcove? je vela krasnych kolies co nemaju z limcom nic spolocne a su tiez top
Jurica13 napísal:otazka: ty si auto kupil s cerveno-oranzovymi zad. svetlami a vymenil si ich za biele...alebo naopak?
inak na kolesa so zvedavy, ako to bude vyzerat. ale moj nazor je, ze na BMW bud origo alebo zopar inych znaciek (BBS,Breyton,..nieco limcove)
herri13 napísal:No potesi Ico, slak ho trafil, tam je to dost blbe, necakas a je dakto v tebe. No ved ale poistovna preplati nie ?
H@wk napísal:Fuuuu tak to je ked natrafis na blbca za volantom ... alebo jeho auto v zlom tech. stave...
Nieco podobne sa mne stalo ale na stopke... nastastie to odniesol len naraznik a metaliza na nom, no poistovna preplatila a bolo dobre.
dingischan napísal:fuu tak to mi je luto potesi,milujem takych kxkxtkov co sa lepia na tych super sportiakoch zo zadu(skoda,vw,kia,ford a pod.( a nakoniec nedobrzdia,mam chut vystupit a tak vypixovat a dat po papuli,nevem jak by ma nasralo keby mi nabral vyfuk co ma vysiel 500e a poistovna by preplatila seriovi tak to by uvidel majitel co sposobil skodu
Ico2311 napísal:
Asi tak ... No ale ja dúfam, že mi zaplatia aspoň to, čo bude stáť oprava, ale aj tak to už bude ťuknuté![]()
![]()
![]()
Presne ako vravíš, milujem aj ja magorov, čo sa lepia na teba od zadu ...
herri13 napísal:
To ti preplati jeho poistovna a spoluucast daju jemu preplatit. teba to nevinde ani cent.