Piatok, 4. Januára 2013, 16:25
Zdravim,
nejako som nemal cas uploadovat priebezne nejake drobnosti takze v skratke.
Kedze som bol po dlhej dobe doma dlhsie ako do Stefana, troska som sa povrtal v auticku.
Zial fotak ani mobil neboli poruke dokumentacia nieje.
Auticko som supol do garaze aj s montaznou jamou takze som sa pokusil s otcom zvarit nejako ten prasknuty naraznik, aspon aby to tak netrcalo dole. Zadarilo sa, no profi praca to nieje. Bude sa riesit neskor.
Vyuzil som gola sadu ktoru som vyfasoval o bracha a sestry na vianoce a dal sa dole EGR ventil, vycistil a hned aj pre istotu zaslepil. Vyrabali sme nieco z plechu no potom sme v garazovom bordeli kde sa nachadza snad vsetko len treba dlho hladat nasli gulicku, teda skor gulu asi z nejakeho loziska, ktora tam pasla ako "rit na serbel" tak som ju tam zaklepol a nahodil EGR nazad. Tiez sa samozezkou zaslepil aj podtlakovu hadiku do EGR.
Rozmyslal som ze dam dole aj sanie a vycistim ho, no asi by sa zislo davat aj nove tesnenie hned, ktore nemam, takze nabuduce.
Tiez som prebehol intros a AG vinyl and rubber care a sedacky s leater cleanerom, na balzamovanie bolo na moj vkus chladno, neviem ci by to malo nejaky vyznam.
Aby neboli sviatky take krasne, zacala mi svietit kontrolka ASC a ABS, tak som zasiel na diagnostiku ho HE za clenom djkakadu, ktoremu tymto velmi dakujem za ochotu a zaroven ospravedlnujem ze som neobjednal teplejsie pocasie. Ked uz sme tam stali a mrzli nakodoval mi aj DLR a potom zdochla baterka na notbuku :)
Zistili sme ze pravy zadny snimac hlasi nejaku chybu, no odvtedy nesvietil a aj utorkovu cestu do BA som prezil bez problemov, tak hadam to nebude take urgentne.
No a tiez mame za sebou okruhlu hranicu... ktoru som uz stihol odfotit tesne pred prekrocenim.
Tak zatial tolko, a aby som nezabudol, ŠNR 2013!!!
-
Prílohy
-