Zdravim,
takze po dlhsej case drobne novinky na auticku. Objednali sa nove poface ladvinky, a auticko vyzera hned o cosi lepsie.
V jednom nemenovanom meste pri jednej restike, kde sice dobre varia, no nevedia si poriadne odpilit kriaky som nabehol na jeden pnik, a odniesol si to prasknuty naraznik..... aspon ze tak, pri tych zvukoch ktore som pocul ked som zacal cuvat som myslel ze naraznik je uz samostatna jednotka a nie sucast auta. Takze uloha asi na jar, bud novy naraznik, alebo tento nejako zavarit a nalakovat.
Trosku sme popiskovali si po ulici, tak som zasiel za Semtexom nech sa mi mrkne na kladky a remen, a ako inac, su suce na vymenu. Je to znesitelne, takze asi po vianociach, kedze hlavny vianocny darcek su nove disky na leto, pre ktore som bol dnes v Cechach.
A aby som nezabudol, kedze idu sviatky, zasponzoroval som aj PZ SR, ked som nechtiac pri OC Central nabehol do protismeru a just prislusnici oproti. Sak nech maju aj oni na koncorocne odmeny.... nech ich ten pocit hreje na dusi.....
Dost bolo pisania, tu su fotky aspon tych kolies, len mobilom zial tak sry za kvalitu.... uz si musim kupit nejaku tu masinku na dokumentovanie