som nevedel ze mas lpg

tak obaja s gaspom mate celkom fajne lacne vozenie

ja do plynu ale nepojdem.. jazdim 90 percent mesto a tiez si uzivam jazdu, predsalen je to auto, s ktorym len mrtvy jazdi na klud..

a spotreba okolo tych 9-9,5l na 100km v meste, a mimo mesta sa da ist aj pod 6,5.. rekord mam 6,1 a este by to mozno isli nizsie..

no to sa mi moc nepaci s tou stratou tahu dole

aj ked viem, ze zas sa to vsetko nahrnie do vysokych otacok, co moze v konecnom dosledku byt celkom prijemne.. lenze zas nieje to zavodak, takze skor by mi to chybalo asi ako potesilo..
co sa tyka porovnania kto ma s cim aky cas, tak zalezi aj tak na starte, cize sprint moc smerodajny nieje
m3 zvody som uz pokukoval, ale ziadne som nevidel v tom case na predaj, jedine nejake z ceska, a to tiez volajake s prehnutymi rurami co idu z motora, takze tomu som moc neveril.. tam tusim treba aj nejaku podlozku vyrabat, lebo sa to opiera o motor..
co som teraz pozrel tvoj graf(celkom fajn

) a nejaky z netu(nikde som nenasiel seriovy graf z 328i, iba tento na youtube

1:07 minuta..)...
...ta krivka vyzera v tych spodnych otackach celkom prijatelne.. a vysoke otacky su mi jasne :) uvidime, teoreticky sa snad na buducu sezonu nieco podari zbuchat :) ideal by bol zmerat hodnoty teraz seriove, so sanim m50, a potom plus zvody, ak ich chcem vlastne.. ale zas peniaze neserem na taketo hokusypokusy na merania

da sa povedat, ze ste ma uz na to nahuckali
dufam, ze nevadi ak pridam aj tvoj graf, aby sa to dalo lahko porovnat