naoko zbytocnu vec som myslel tak laicky, ze nie kazdy to uznava, ze je to nieco extra..
presne tak, je to ceresnicka na torte :) jj sak to, ze 328i a ani sa potocit ani drift ale nic neviem spravit

naco silne auto, ked je k nicomu v urcitych veciach

jj jasne svor odskusany hned, az ma vyhostili z parkoviska

ako, ono v zime som si uzival nejake tie prechody po cestach a dedinach cely cas dverami napred, ale zatial na suchu mam pred svorom respekt, chcem tam uz jebnut 2ku a tak nieco poskusat a natrenovat, ale v skurvenej bratislave nieje na to priestor.. co by som dal za take letiska, co mate v inych kutoch slovenska k dispozicii
co sa tyka vykonu, tak to m50 sanie ma laka nenormlane, ale paci sa mi zatah auta odspodu, a tym sa dost lisi od 323 alebo 325.. neviem ako to je s tou stratou/ziskom krutaku, ale tak vychadzam z tohoto grafu
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... wap-Threadnazory su vselijake.. niekto vravi ze super(vacsina

), niekto ze bez zmeny atd.. ked tak by som to spravil tak ako ty, ze nahodil, a dal poladit na ten krutak dole s tym, ze nejake kone pribudnu.. ono potreboval by som to vyskusat nazivo, ze toho je m50 sanie 328i, a ide takto aha

potom by som si uz mozno dupol, a hned isiel nejake zhanat :)
ale zas paci sa mi auto teraz take ake je, a nejak silou mocou netuzim robit z toho nejake silnejsie.. netreba hladat taky vykon ako chcem, tam, kde nieje

ked tak cesta by bola kompresor, alebo m60/m62 :))