... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Gunar
Autor témy
Auto: 330i E46
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 330i] Prvé auto- prvá láska

Streda, 8. Augusta 2012, 17:08

O kozu sa staram...mam aj cistidlo aj balzam :smile: Po skoro pol roku jazdenia zistujem aj spotrebu ze nie je taka zla...lepsia ako podobne velke motory v inych autah...napr mondeo 6valec. Ked som raz dusil moju staru fabiu ..ale jak prasa..som mal 12,6 kombinovanu :D a isiel som jak s tymto na tretinu plynu :D Gumy som kupil continentaly sport contacty :) Vsetky veci v podstate co pises zistujem...aj ten olej....len teraz budem riesit kontrolku motora co svieti..nieco sa mu nepaci..ale ide uplne v pohode..len mam pocit ze mi aktualna spotreba rychlejsie rastie od kedy mi to svieti...asi lambda :( zajtra idem na diagnostiku tak uvidim

Brano13 napísal:
parada :)

330i zrut nieje, mimo mesto ide v poho za 8 v meste za 12 kombin 10-10,5. Ako ked pri 1-2 litrovom rozdiely niekto povie ze je to zrut tak akoze to musi byt riady zabavnik :D
Pri dochodcovskej jazde (na ich autach sportovej :D :D :D ) mas taku +- istu spotrebu ako oni. Akurat ze ty si mozes dovolit dat aj plny kotol a uzivat si pocit byt 100 metrov za krizovatkov ked sa oni pohynaju ;-)

Kludne im odkaz ze na zaklade ich nazorov ich pozdravuju z BMW klubu :-p

Interier ti zavidim - sportove sedacky v kozi..uuuuuuuuuuuu :) akurat si ich pekne osetri aby ti nepopukala koza.

Pre zaciatok odporucam kupit lacne gumy z bazaru na vyblaznenie a spalenie :D :D Neverim ze zozaciatku odolas.. ;-) :-p

No a este by som asi volan vymenil na tvojom mieste, za nejaky pekny trojramenny s multi. Ked predas ten co mas tak rozdiel na cene bude par Eur.

Tiez si davaj pozor na olej, 330i papka, zevraj sa to da napravit vymenou olejoveho separatora a este niecoho (nejake trubky co vracaju olej do motora?#? )..davnejsie som googlil.

Inak M54B30 je lahoda motor.

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 18:49

velmi pekna trojocka s trojlitrom, ide ako nova =D>

Gunar
Autor témy
Auto: 330i E46
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 19:15

:D ze dakujem...mna zas ta tvoja trojka prekvapila, ze to standardne nastavenie podvozka ake je pohodlne na BA cestach :smile:

j.matrix napísal:
velmi pekna trojocka s trojlitrom, ide ako nova =D>

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 19:32

Krasne :) ale este by som casom poriesil nejaky trojramenny kozenny volant :thumbup:

Norman
Auto: 316i
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 12. Augusta 2012, 18:10

krásny bawor :thumbup: .. čo sa týka spotreby, každý sa nám smeje, že bavori sú žrúti..ale radšej si priplatiť na spotrebe a mať zážitok z jazdy ako šetriť na výkone (1.2HTP) a potom mať strach v očiach pri predbiehaní do kopca :smile: Držím palce a veľa šťastných km...
PS: pri 3.0 V6 počúvaj pravidelne dopravný servis, zrejme nebudeš chodiť 50/90/130 :evil: aby si nenatrafil na kolegov v zelenom 8)
It´s different between what you drive and what drives you.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných