Vcera som menil separator oleja za bezudrzbovy, povodny filtrovy bol uz riadne zajebany, zaujimalo by ma kedy bol naposledy meneny. Najviac ma zaujalo to ze je MADE in Czech Republic.
A zaroven som vymenil aj motorcek do ostrekovacov za novy znacky HELLA tak uvidime ako dlho bude sluzit. Na jednej fotke som vyznacil ktorym otvorom unikala kvapalina do ostrekovacov. Dufam ze ti to pomoze Serwo a aj inym ak vam nahodou zahadne rychlo mizne kvapalina. A este si davajte pozor pri vyberani motoceka ma totiz sitko ktore pri neopatrnom vyberani spadne do nadrzky.
Taktiez som uz konecne spravil fotky interieru s "novymi" interierovymi listami a chromovych ziaroviek v smerovkach.
Naposledy upravil/-a ALAS v Streda, 1. Januára 2014, 14:50, upravené celkom 1 krát.
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI
Ono ide o to ze ked vytahujes motorcek tak ani nepostrehnes ze ti to sitko spadlo, proste vytiahnes motorcek bez neho a myslis si ze nic take tam nebolo.
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI
Hlavne na repas kulisy radenia spolu s kratsou tyckou pre shortshift, a kedze hlavicu ktoru som povodne chcel (82 23 9 405 688) BMW uz nedodava tak som hladal alternativu a najviac sa mi pozdava tato (25 11 7 896 031) len ju este musm objednat.
Mam tam aj silenty pre diferak kedze pri rozbiehani je citit ze sa to nejako "kruti" tak to dam vymenit. A kedze zima sa blizi tak aj gumove koberce + zopar drobnosti.
Este sa objednaju tlmice, pruziny a ulozenia a ked dojdem domov tak sa vsetko vymeni.
Naposledy upravil/-a ALAS v Streda, 1. Januára 2014, 15:22, upravené celkom 1 krát.
Btw menil si hardyspojku? Jedna nova meyle sa mi vala v supliku
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Hardynu som daval menit, ale nepametam si znacku, stala 60€ takze predpokladam ze ziadna slava, ale ked bolo auto naposledy na zdvihaku tak som ju pozeral a je v pohode.
Hrubym su oznacene diely ktore su najdolezitejsie a zvysok zalezi od toho v akom je stave, ja som objednaval aj to co na funkciu vpliv nema, ale ked uz to budem robit tak to chcem mat poriadne takze menim vsetko. A tycka pre shortshift je z 545i E60.
Nechcete niekto take drevo na dvierka krytu CD prehravaca? Objednal som to naprd (chcel som piano black - cisto ciernu) a je mi to zbytocne. Na fotke to vyzeralo ako cierna, no ked mi to prislo, sklamal som sa.
ALAS: Vidim, ze ty tiez si naobjednaval kktinky ako ja (srobiky, plastove skrutky a pod.). Ja som to tiez obdrzal a uz ani neviem, na co to vsetko je, takze si to musim popozerat podla cisel.
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!
EX - BMW E39 528iA EX - BMW E66 745Li, '03 EX - BMW E30 324d, '87
No ale drevo by som to nenazval , na fotkach to nieje moc vidiet ale je to plast. Motiv sa dost podoba na dyhy co sa lepia na drevotriesku ale drevom by som to fakt nenazval.
Hugino to co ty myslis je nieco uplne ine, to je cierna breza (black birch) to ma v aute ROKI49 foto, je to velmi pekny a unikatny dekor.
Serwo ako vidis tie dvierka mam takze nepotrebujem a ani nikoho nepoznam co by taky dekor mal ale dik za ponuku .