dnes troska z ineho sudka, ale o to viac nadseneho

odkedy som auto kupil, tak nesli otvorit dvere za soferom, ale ze ani z vnutra

velice som sa toho bal, lebo som si kukol videa a ze to je troska cez ciaru uz, som to povodne chcel brat mechanikovi :-O lebo pointa bola v tom ze v prvom rade, treba zhodit tapacir, ale so zavretymi dverami
tak ale internet je fantasticka vec a dnes mi presne vyskocilo video ze ked mas odjebanu klucku na E53 a este ako bonus bola zapnuta detska poistka, cize nevies otvorit dvere, co s tym..

tak som to skukol, a do 15 minut aj s odkladanim bordelu zo zadnych sedaciek som to mal otvorene, daka bohu
takze heureka, prvykrat otvorene tieto dvere odkedy mam auto, yea

a velice mi chybali, lebo vzdy som dokola chodil ked nieco na zadne sedacky atd.
takto nejak to vypadalo, napravo rozjebaty, nalavo dobry.. hlavna vec co sa zlomila je asi ten kruzok okolo toho kolika vpravo hore, kde je ta pruzina, tym padom klucka lietala naprazdno.. nerozumiem preco je to tam vyfrezovane a je to take uzke.. ale co uz no
takze dalsia pol hodka, a fix je na svete..
takze som happy, dnes/zajtra este objednam nejake diely, musim aj spolujazdcov predny mechanizmus vymenit, lebo tam sa da zvnutra otvorit ale zvonka nie..

takze este to, a potom malickosti
plus bonus, co som sa tu minule pytal ohladom tazneho, som to dnes skusal znova a prisiel som aj na patent, ze ten kohutik sa musi vytiahnut a otocit, a potom tie gulicky zapadnu a ked tam to tazne strcim, tak to zacvakne vsetko jak ma byt.. cize epic result.
no a este som stihol aj okna na zadnych dverach ocistit od lepidla z folii

takze uz len kufrove tri okna ostavaju a je to vybavene. potom to vypada tak ze si kupim tepovacku, a pojde cely interier do pucu kompletneho..