... všetko o BMW ...
starynovy napísal:presne z tohto dovodu som to kupovalCena gut, az moc.. Preto ked sa to odjebe, ostane ti fajnovy stojan na kvalitne reflektory.
upir156 napísal:kompresor? akoze vzduchovy? mam len obyc scheppach z obi ci odkial to je, a spoko vpohode, prislusenstvo co je k nemu je shit, to som pokupil uz druhe, akurat jediny problem je, ze ma len 25 litrovy zasobnik, a to je velmi malo, ked clovek nieco robi, furt to huci.. do novej garaze budem urcite kupovat taky so 100 litrovou nadrzou.. a casom ho odstavim zvonka garaze, nech je klud..Očuj Fuxxo, niekde si dával, že máš nejaký kompresor, čo to je a ako si spoko? Kľudne aj link....
Inač lampáš super.
filipe46 napísal:Aké majú CRI?
starynovy napísal:2 piesty extol 50L boli aj do 200 co pamatam. Ak to ma fakt na fukanie bycikla tak je to zhola jedno, staci aj 15L. Ale inak tie 1 piesty maju nadoby 50L max. aj tu to tlakuje asi 7 minut..Na ofukovanie, bycikel v pohode. Nafukat s tym 4 kolesa na auto, kdeze.. Ani jedno. Vzduchove nástroje aj ked len mala pistol. Nope. Takze ak je za tym cokolvek viac nez bycikel proste prihod za 2 piest aj ked len 50L, dotlaci to tu flasu pekne rychlo. Ked moc nedres potiahne to aj razak alebo striekaciu pistol.
starynovy napísal:2 piesty extol 50L boli aj do 200 co pamatam. Ak to ma fakt na fukanie bycikla tak je to zhola jedno, staci aj 15L. Ale inak tie 1 piesty maju nadoby 50L max. aj tu to tlakuje asi 7 minut..Na ofukovanie, bycikel v pohode. Nafukat s tym 4 kolesa na auto, kdeze.. Ani jedno. Vzduchove nástroje aj ked len mala pistol. Nope. Takze ak je za tym cokolvek viac nez bycikel proste prihod za 2 piest aj ked len 50L, dotlaci to tu flasu pekne rychlo. Ked moc nedres potiahne to aj razak alebo striekaciu pistol.