... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

maniaczv

Re: [e39 528i A/T tour] Pohrebák - problemy s chodom

Utorok, 10. Februára 2015, 14:37

No sa necuduj ked v robote 8,5hodin nic nerobis :-D:-D:-D

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Autor témy
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 10. Februára 2015, 14:38

:-$ :mrgreen:

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 10. Februára 2015, 14:38

keď to dáš do servisu možno zaplatíš nejaké 2 stovky navyše ale do pár dní jazdíš,
schopný mechanici to rozoberú celé za pár hodín a tak isto poskladajú, a keď nemajú normohodiny ako v autorizáku tak by sa ti tá oprava až tak nepredražila, hlavne by i ušetril love za jedno tesnenie hlavy
99% vecí si robím tiež na aute sám a často sa púšťam aj do takých vecí o ktorých veľa neviem (podobný prípad ako ty), ale keď sa ti nato hneď na začiatku pozrie odborník tak ušetríš hodne peňazí a času a do pár dní jazdíš
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

cptObvious

Utorok, 10. Februára 2015, 14:45

EBOLA napísal:
A co by som sa naucil keby som to dal "odbornikom"? By som bol potom lavy ako kapitan.

O kapitanovi vies holy kokot :wink:
Kapitan si zopar aut rozobral a poskladal (vratane vydrbanej pojazdnej garsonky od range rovera), potom sa posunul na dalsi level a tvori pracovne miesta a matros pre ostatnych a vo volnom case sa venuje konickom a rodine.

Keby nebolo ludi ako je kapitan
#1 nemali by eboly ake jazdenky kupovat
#2 servisaci by nemali zamestnanie
#3 keby sa jebali furt na dvore v monterkach v autach, netvorili by pracovne miesta pre ostatnych

Ono to chce vzdy pozerat sa na bigger picture, vies?

EBOLA
Autor témy

Utorok, 10. Februára 2015, 14:48

To je pravda. Tym, ze som hlupo vynechal tlakovu kontrolu ma stalo cca 180e. Ale vyhoda je v tom, ze ked mi nedolahlo tesnenie vodnej hadice a ja som stratil vodu, tak som to dokazal rozobrat na parkovisku opravit zavadu a znova poskladat. znama mi vravela, ze viezli dceru na letisko do schvechatu ci jak sa to pise. Pri nitre im rupol im klinovy remen (toci aj vodnou pumpou a vyvrela voda) a kedze manzel je "zrucny" tak zavolali taxik na letisko a odtah do servisu. Cele ich to stalo 500e. Ja by som si zavolal taxik, stavil sa v najblizsich autodieloch a za hodinu by som vysmiaty pokracoval autom pricom by som usetril minimalne 400e ;-)

Kapitan a ty si asi stale nepochopil, ze toto ne moj konicek. Toto nebola prva tema, kde si pisal, ze starsie ako 2 rocne auto by si nechcel. Ako som mohol tusit, ze si vies vymenit sviecky?

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 10. Februára 2015, 14:49

Ja som si na E39 tiez robil vsetko sam a to mam trosku narocnejsiu pracu ci fyzicky ci na cas a ked som kupil Xko tak som sa na to vykaslal a radsej som to dal urobit ATCmu vsetko a mal som to zachvilku hotove, za dobru cenu a vzdy vsetko vysvetlene co naokolo. Teraz tam idem aj ked len olej vymenit, nie ze by som bol lavy ale neoplati sa mi s tym srat.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

EBOLA
Autor témy

Utorok, 10. Februára 2015, 14:52

Chalani co vy robite vo volnom case? mi dajte aspon inspiraciu.
mozno ked ma toto prestane bavit tak sa zacnem ucit po francuzky, a ked to zvladnem tak skusim kombat strelbu a potom zase nieco ine.
Naposledy upravil/-a EBOLA v Utorok, 10. Februára 2015, 14:56, upravené celkom 1 krát.

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 10. Februára 2015, 14:55

Zotavujem sa z roboty, nakupujem auta, predavam auta, prerebam na autach, lietam nad slovenskom a tak.... Parkrat sa vidim s individuami odtialto nad ramec ako by bolo zdrave pre mravny vyvoj maloletych a niekedy proste vobec nic a tiez mam z toho radost :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

EBOLA
Autor témy

Utorok, 10. Februára 2015, 14:58

:-k lietanie... Toho mam dost v robote. Ale nad tou strelbou by som mohol uvazovat, kolega si akurat rozsiruje arzenal tak sa k namu mozno pridam. Teda ked dokoncim toto.

cptObvious

Utorok, 10. Februára 2015, 14:59

EBOLA napísal:
Toto nebola prva tema, kde si pisal, ze starsie ako 2 rocne auto by si nechcel. Ako som mohol tusit, ze si vies vymenit sviecky?

netreba robit unahlene zavery, to, ze jazdim na fku neznamena ze neviem urobit rozborku V8cky. Akurat to nie je moje hobby a uznavam , ze su na to ludia, ktori to urobia rychlejsie za pomoci profi nastrojov, rovnako ako Maco...

EBOLA napísal:

sport? cestovanie? rodina? honenie si brka navzajom s vomackom, mackom a dalsimi podobne zameranymi :mrgreen: potom uz clovek nestiha ani pracovat

EBOLA
Autor témy

Utorok, 10. Februára 2015, 15:07

Sportom k trvalej invalidite :mrgreen: (skoncil som s jednym vyklbenym ramenom a na druhom som si potrhal to puzdro co ho obaluje + kolena v haji), cestovanie raz za rok na dovolenku a obcas po slovensku mi dokonale staci. S rodinou som 80% volneho casu. A kedze na blizku nemam tie buzny tak si musim pohonkavat sam :mrgreen:
Naposledy upravil/-a EBOLA v Utorok, 10. Februára 2015, 15:10, upravené celkom 1 krát.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 10. Februára 2015, 15:09

EBOLA napísal:
ja sa napr vozim na pojazdnom aute :mrgreen: :mrgreen:

sineDko
Kraj: Zahraničie

Utorok, 10. Februára 2015, 15:10

EBOLA napísal:
mozno ked ma toto prestane bavit tak sa zacnem ucit po francuzky, a ked to zvladnem tak skusim kombat strelbu a potom zase nieco ine.

Po francuzsky som sa ucil. Nie dakujem :D

A presiel som na hrabanie sa v autach :D

EBOLA
Autor témy

Utorok, 10. Februára 2015, 15:28

Sinedko ty mas zase opacny postup :-D

Inak ked to tak ratam, tak oprava mi netrvala mesiac ale nanajvis 7 dni. Z toho 3 dni som uvolnoval jednu skrutku. Predtym to bolo tiez max 9 dni kedze som to mohol robit len cez vykendy a ked som napriklad stratil neden klinok na zaistenie ventilu tak som musel dalsi tyzden cakat aby som ho v pondelok objednal a v utorok vyzdvihol pricom som mohol zacat v sobotu, cize som 12 dni nerobil na tom nic. Tento cas vsak skresluje celkovy cas opravy.

maniaczv

Utorok, 10. Februára 2015, 15:56

Ebola ak chces potrebujeme na Hokejbal hraca sobota trening v nedelu zapas :) nejdes ????

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných