... všetko o BMW ...
cretino napísal:Dodo, slusne video - mozno trosku miziva kvalita, clovek z toho nevidi pedantske detaily, ale ako amaterska prezentacia moze byt.. :)![]()
P.S. "4:21" - zaujimave vzdychnutie
dodoIPD napísal:
Ja som pritom vobec nedychal , len raz za cas a tak to dopadlo :))
Youtube kvalitu zhorsuje a kebyze mam uploadovat 1.2gb HDcko tak som tu tyzden.
Diky chalani.
dodoIPD napísal:Foxik vykon je zbytocny, vsade meraju a 320d mi tiez bude uplne stacit, asi som uz vyrastol z tej nutnej potreby mat 300+ konove auta... (respektive "rychle" auta)
A na okruhy/drift mam E30 335i, ktora sa momentalne dokoncuje, dava sa na polyuretany , komplet nove brzdy , vyvaracka a nejake dokoncovacie prace, cize to bude na zabavu.
dodoIPD napísal:Ja mam problem ze tu kde byvam je len obmedzeny net , ziadny iny neni v ponuke a mam mesacne len 20gb dl/ul , cize ked 1gb dam na video tak ma to zruinuje :))
dodoIPD napísal:Podla mna to tak ma byt, to iste som mal na predchadzajucej M3.
Odkedy auto mam (uz cca 4000km) tak ten zvuk auta bol taky isty ako je teraz. Bol som s nim na vyletoch Big BMW,Cerin-Cacin, po okoli, na sprintoch, na Slovakiaringu a nikde nebol problem, auto vzdy fungovalo , nemal som problemy ani s kolisanim otacok.
Bohvie ako znie motor fungel novej E36 M3 :)
badboy8605 napísal:...to sa mi zda alebo ten motor volako divne hrkoce??? Sorry nechcem prudiť len ma to zaujima či to tak ma biť lebo v poslednej dobe sa aj mne za studena trochu zhlučnil sice nie až takto ale počujem menšiu zmenu a teraz neviem či to mam riešiť alebo je to OK a ja som moc citliví na zmeny zvukov a zbytočne stresujem...