... všetko o BMW ...
Bushido46 napísal:Za tuto cenu som mohol mat e92 ale rocnik `07-`08, e90 pred fl sa mi az tak nepaci a e90 fl s navigaciou, nizsim poctom km a uz bol mimo budgetu.Prekrásna RS, ale nechcem vedieť radšej koľko si dal zanu .
TheCarista napísal:Ja som uz nevedel predychat tie muchy na 11 rocnom auteprepac ale ja by som rapkavy 4 valcovy dizel nevedel predychat. No je jedno co by som ja zvladol a co nie , hlavne ze tebe sa paci a tebe bude sluzit :) No dufam ze sa vratis k BMW :)
SurrendeR napísal:Dakujem... a da sa na to aj pozerat
Etnies_za napísal:Celkova priemerna spotreba pri mojej sviznej jazde je 6,2 (mesto + ranne aj vecerne zapchy + mimo mesta + sem tam dialnica), ale ja mam manual, kvoli priatelke, ktora odmieta jazdit na automate :)kamarat ma takuto RSku len s automatom neviem ako ty ... ale on strasne nadava na spotrebu ... maju nieco podobne R19 a on ma brzdy z audi RS4
synak napísal:Pracujem v BA, takze kludne zablikaj, ked ma uvidis..sa cudujem ze uz prvym majitelom nieje spravena na + 200ps pri tych ostatnych upravach, inac auto som vidaval casto v BA, velmi pekna, vzdy som sa otocil