Dlho som si nenašiel čas na pridanie nejakých veci do tohoto topiku tak začnem asi od posledných veci :
Skratili sme výfukové potrubie , výmena výfuku za Ulter Sport made in Poland made for compact :)
skratenie :

výsledok :

V ten istý víkend som riešil podsvietenie palubnej dosky , demontáž palubnej dosky , nakúpenie všetkých potrebných žiaroviek , založenie , opätovná montáž :) zachytil som len toto :

Vraciam sa viacej v čase kde som zabudol na fotenie :) Ale menil som axiálne tiahla na riadení ( na spolujazdcovej strane axiálne tiahlo strašne klepalo vznikala vôľa ) vymenil som to za axiálne tiahla zatiaľ za náhrady z autokelly.sk , niesom s nimi veľmi spokojný ( riešim nápravu )
Štartér - vymenené uhlíky - najradšej by som tam kúpil nový no v bavarii na to majú iný názor ( cenou nového ma zakopali )
No a v najbližšej dobe keďže sa blíži jar , leto , idem si dať strieknuť elektroný na Hellrot červenú ( myslím že sa to buďe hodiť

ak mate iný nazor sem s nim ) nejaký polep auta poriešiť , navrhnúť a zaplatiť si nové autopoťahy v MAD-e :) , pozvárať predný nárazník ( ako prišla zima , kvantum snehu a môj pluh myslím že nemusím ďalej nič opisovať ) a nakoniec ostane len pár detailov ako rozpery pod autom , v kufri , plasty pod auto , možno pozdejšie celolak o všetkom Vás hádam nezabudnem informovať :)