... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
frostik
Autor témy
Auto: E46 320D
Kraj: Banskobystrický

Re: [E36 318TDS Compact] Moje prvé stretnutie s BMW | Novink

Sobota, 16. Februára 2013, 14:52

No dnes ma ešte prekvapila nemilá vec že mam na najlepšej ceste do večného šrotu silenblok motora na ľavej strane , takže idem hľadať , musím ho čo najskôr vymeniť :) ](*,)

Inak tak ako som plánoval ešte nezačala jar a je po GO predná náprava , nieje tam ani jeden diel starší než mesiac , komplet repas riadenia , servo , štartér , opravili sme okno na vodičovej strane , perličky naviac sú elektróny a svetlá , začne leto a idem sa pustiť do zadnej nápravy , tam bude investícií menej keďže brzdy sú už nové, len zopár silentov , stabilizátory a potom hor sa na interiér , momentálne som na položke investícia = cena auta :)

frostik
Autor témy

Re: [E36 318TDS Compact] Čierny barón called Bäbo

Nedeľa, 17. Februára 2013, 16:18

No dal som si spraviť zatiaľ len photoshop návrh na predok auta , oranžové smerovky + oranžove hmlovky a na cely predný nárazník maskáč , bielo,čierno,šedý ku smerovkám , hmlovkám kúsok oranžovej , som zvedavý čo mi pošlú ako to bude vypadať :twisted:

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 17. Februára 2013, 16:18

kde som len videl maskacovy naraznik? :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

frostik
Autor témy

Nedeľa, 17. Februára 2013, 19:09

áno áno ty si ma inšpiroval no aby som sa neopičil , musím vymyslieť niečo podľa seba :)

lukaslh
Auto: 325i coupe + 318ti
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 17. Februára 2013, 21:33

frostik napísal:
No dal som si spraviť zatiaľ len photoshop návrh na predok auta , oranžové smerovky + oranžove hmlovky a na cely predný nárazník maskáč , bielo,čierno,šedý ku smerovkám , hmlovkám kúsok oranžovej , som zvedavý čo mi pošlú ako to bude vypadať :twisted:

len to nie, #-o [-X toto je zvonky hadam najkrajsi compact tu na klube, odlep apple nalepku a daj 17 elektrony a nechaj ho tak ako je... , alebo ked chces menit smerovky za orandzove tak zmen, ale potom aj po bokoch a aj zadne svetla aby to nebolo ako kolotoc...a hlavne nie maskac, na doggovom aute sa mi to tiez nepaci, a tam ten maskac k striebornej farbe aspon ladi na ciernej to bude hrozne.... a kedy budu fotky interieru ? :D
325i coupe na drift: pribehy-nasich-aut/drift-t91470.html
ROZPREDÁM E36 318ti na diely predaj-nd-bmw/e36-nd-t108442.html

frostik
Autor témy

Nedeľa, 17. Februára 2013, 21:46

17tky elektróny mám , fotka vyššie , ten maskáč musím vidieť na virtualtuningu , smerovky by šli všade oranžové no uvidím , interiér som nedal lebo ešte nemám poťahy :) ten komančovský modrý styling na tých sedačkách je hrôza :)

tke34vt
Auto: Mám
Kraj: Bratislavský

Re: [E36 318TDS Compact] Moje prvé stretnutie s BMW | Novink

Pondelok, 18. Februára 2013, 19:36

frostik napísal:
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Takze kruzky up , prerobene konektory na sedan style :)

Dneska ešte menená stahovačka okna , nastavenie okna , test :)

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Taktiez som vcera riesil stahovanie okna vodica aj v mojom compacte a neviem prist na chybu, jazdim bez tapacira este... Motorcek aj s celym systemom idu, ked dam polohu dole, troska sa okno pohne, potom zase zasekne a zastavi... Avsak stahovat okno hore nejde vobec, musel som to rucne dotiahnut hore, aby neprefukovalo a zatial som to nechal tak...

Tiez si mal rovnaky problem? Ja si myslim, ze mi to bude treba asi tiez menit, pretoze sa mi zda, ze to je skrizovane cele :|
KIA Ceed SW III facelift, 1.5 TGDI, 118kW, 7DCT, experience green
ex KIA Ceed SW "19 blue flame - Lentilka - stretko s Bambim :/
ex E81 116i 90kW, 6kv., "09 titansilber metallic
ex E36 Compact 316i, "94 (M43B16) black & black
ex E34 520i "90 black italian social lpg

frostik
Autor témy

Pondelok, 18. Februára 2013, 20:26

ono prvá vec ktorú sprav , skvač dole okno so stahovačky , pomocou nejakého kamaráta dostaň okno do "zatvorenej polohy" bude padať kedže ho nemá čo držať , pravdepodobne budeš mať okno mimo vodiacich líšt tie sú za plechmi , musíš ho pekne napasovať , aby sedeli tesnenia . Ja som to robil tak že som si zobral pásku na okná ktorá sa používa pri takýchto veciach , zalepil na 5tich častiach a kolega ho pekne posúval dole až kým neprišiel na miesto kde som vedel nožnice zasunúť do kociek v okne, nechal som jemne prišróbovanú tú tyč ktorou nastavuješ prítlak na prednej časti skla , keď sme pomaličky dostali okno hore pekne sa ti ukázalo miesto na tej tyčke kde to más chytiť , potom som ho pomaličky 2 , 3 krát spustil a znovu pomaly vytiahol hore , ešte sme poštelovali tu tyč a bolo ok , nezabudni namazať drážky a kocky! skús uvidíš ak by si chcel môžem ti predať za symbolickú cenu moju starú stahovačku , tam je len problém v tom že je zadná časť troška odchýlená od normálu , dá sa to spraviť :)

tke34vt

Pondelok, 18. Februára 2013, 20:35

frostik napísal:
ono prvá vec ktorú sprav , skvač dole okno so stahovačky , pomocou nejakého kamaráta dostaň okno do "zatvorenej polohy" bude padať kedže ho nemá čo držať , pravdepodobne budeš mať okno mimo vodiacich líšt tie sú za plechmi , musíš ho pekne napasovať , aby sedeli tesnenia . Ja som to robil tak že som si zobral pásku na okná ktorá sa používa pri takýchto veciach , zalepil na 5tich častiach a kolega ho pekne posúval dole až kým neprišiel na miesto kde som vedel nožnice zasunúť do kociek v okne, nechal som jemne prišróbovanú tú tyč ktorou nastavuješ prítlak na prednej časti skla , keď sme pomaličky dostali okno hore pekne sa ti ukázalo miesto na tej tyčke kde to más chytiť , potom som ho pomaličky 2 , 3 krát spustil a znovu pomaly vytiahol hore , ešte sme poštelovali tu tyč a bolo ok , nezabudni namazať drážky a kocky! skús uvidíš ak by si chcel môžem ti predať za symbolickú cenu moju starú stahovačku , tam je len problém v tom že je zadná časť troška odchýlená od normálu , dá sa to spraviť :)

Pises spravne... Okno je vo svojich drazkach praveze, aj som vsetko premazoval, aj kocky aj tie tesnenia, dokonca som mal dole vsetky tesnenia z dveri, vsetko som cistil a vyutieral, aby tomu nic nevadilo a ked je okno v zatvorenej polohe, tak ho drzi hore, ale musim ho ja zospodu pritlacit do tejto polohy...

frostik
Autor témy

Pondelok, 18. Februára 2013, 20:45

už jediné čo ma napadá môžu byť nožnice jemne skryvené , ja som mal napr. o 0,1mm posunutú jednu stranu a okno padalo resp sa vyťahovalo z kociek. Skús ešte pozrieť na sťahovačke je v strede šróba ktorá ma z druhej strany taký neviem ako to nazvať dzindzík a sú tam plastové dorazy ktoré vracajú späť motorček pri doťahovaní a zastavuje motorček pri sťahovaní. Najhoršia prognóza , môžeš mať "odlepené" tie vodiace lišty od okna , s tým ti pomôže len sklenár

tke34vt

Pondelok, 18. Februára 2013, 23:07

frostik napísal:
už jediné čo ma napadá môžu byť nožnice jemne skryvené , ja som mal napr. o 0,1mm posunutú jednu stranu a okno padalo resp sa vyťahovalo z kociek. Skús ešte pozrieť na sťahovačke je v strede šróba ktorá ma z druhej strany taký neviem ako to nazvať dzindzík a sú tam plastové dorazy ktoré vracajú späť motorček pri doťahovaní a zastavuje motorček pri sťahovaní. Najhoršia prognóza , môžeš mať "odlepené" tie vodiace lišty od okna , s tým ti pomôže len sklenár

Skusim, napisem, dik za radu :wink:

frostik
Autor témy

Piatok, 22. Februára 2013, 12:45

tke34vt ako si dopadol???

dnes od martina balicek takze behom vikendu / tyzdna nove filtre , novy olej BMW 5W40 , nove silenty motora a predne dorazy tlmicou !

frostik
Autor témy

Piatok, 22. Februára 2013, 18:31

balicek pripraveny!

Obrázok

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Piatok, 22. Februára 2013, 21:07

poteší takýto balíček :wink: ale filtron, čo ja viem :mrgreen:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

frostik
Autor témy

Utorok, 26. Februára 2013, 10:44

taaak este su na ceste ulozenia prednych tlmicov od Martina a bude to totalny cukrik!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných