... všetko o BMW ...
frostik napísal:No dal som si spraviť zatiaľ len photoshop návrh na predok auta , oranžové smerovky + oranžove hmlovky a na cely predný nárazník maskáč , bielo,čierno,šedý ku smerovkám , hmlovkám kúsok oranžovej , som zvedavý čo mi pošlú ako to bude vypadať
frostik napísal:
frostik napísal:ono prvá vec ktorú sprav , skvač dole okno so stahovačky , pomocou nejakého kamaráta dostaň okno do "zatvorenej polohy" bude padať kedže ho nemá čo držať , pravdepodobne budeš mať okno mimo vodiacich líšt tie sú za plechmi , musíš ho pekne napasovať , aby sedeli tesnenia . Ja som to robil tak že som si zobral pásku na okná ktorá sa používa pri takýchto veciach , zalepil na 5tich častiach a kolega ho pekne posúval dole až kým neprišiel na miesto kde som vedel nožnice zasunúť do kociek v okne, nechal som jemne prišróbovanú tú tyč ktorou nastavuješ prítlak na prednej časti skla , keď sme pomaličky dostali okno hore pekne sa ti ukázalo miesto na tej tyčke kde to más chytiť , potom som ho pomaličky 2 , 3 krát spustil a znovu pomaly vytiahol hore , ešte sme poštelovali tu tyč a bolo ok , nezabudni namazať drážky a kocky! skús uvidíš ak by si chcel môžem ti predať za symbolickú cenu moju starú stahovačku , tam je len problém v tom že je zadná časť troška odchýlená od normálu , dá sa to spraviť :)
frostik napísal:už jediné čo ma napadá môžu byť nožnice jemne skryvené , ja som mal napr. o 0,1mm posunutú jednu stranu a okno padalo resp sa vyťahovalo z kociek. Skús ešte pozrieť na sťahovačke je v strede šróba ktorá ma z druhej strany taký neviem ako to nazvať dzindzík a sú tam plastové dorazy ktoré vracajú späť motorček pri doťahovaní a zastavuje motorček pri sťahovaní. Najhoršia prognóza , môžeš mať "odlepené" tie vodiace lišty od okna , s tým ti pomôže len sklenár