Asi to vyznie 99,99 % ludom tu na fore proti srsti ale pre mna su najdolezitejsie jazdne vlastnosti, pomer kvalita - vykon - cena a az potom estetika a to ci tam bude medzi kolesom medzera.... Ak stelovak tak naozaj stelovak s unibalmi s tusostnym aj vyskovym nastavenim atd... Cize nechcem riesit znacky, JOM, TA Technics, FK a pod.... Ale skor BC, XYZ, Tein, D2 a pod, ak by sme sa bavili o coilovers ale zda sa mi rozumnejsie kupit eibach komplet kit s pruzinami, tlmicmi a stabilizatormi.... Jazdny efekt bude ten isty ak nie lepsi ... Lebo narovinu si povedzme kolko ludi tu steluje ten podvozok ... Bacnu ho dole a je to.... Mne nejde o to aby to auto malo skvely vzhlad (co compact nikdy mat ani nebude...

) ale o doslova Freude am fahren.... Cize ci to bude znizene o 10 alebo o 30 ma az tak nezaujima ako ma zaujima ako sa to chova v zakrute, v aquaplaningu, pri brzdeni.... Nechcem sa nikoho dotlknut ale moj nazor na stelovak je taky ze ak tam nie su dorobene dalsie veci - stabilizatory, silenty, dorazy tlmicov, vystuze naprav zvrchu aj zo spodu tak je to len na design....