veď preto vravím...že tieto nechám na pokoji a zimné dám do zelenej....aj keď frajerka ma namotáva na zlatú...len nechcem aby auto vyzeralo ako replika subaru..
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
Dnes som na skusku nahodil tak mozete posudit sami.... Myslim ze su brutalne.... A hadam tento rok trocha spustime aj nizsie.... .... Pridavam aj fotky z cistenia povodnych letnych, z ktorych sa stanu zimne... ... Este pojdu do farby, ale vysledok az buducu zimu. Aktualne su take ciste ze sa z nich da aj jest...
Prílohy
Celodenna robota ale vysledok paradny...
Cistime ako Mr.Propper....:D
Old....:D
New....
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
ja skôr pozerám Koni sport a eibach pruziny...alebo niečo ako XYZ, D2 a podobne... chcem sem tam aj blbnúť...a po rôznych názoroch radšej niečo lepšie aj keď si na to počkám...
Eibach pro kit urcite odporucal ... velmi to zmeni auto. Mam ich na svojom
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
Nechcel som menit tlmice tak som menil len pruziny znizenie predok 30 mm / zadok: 25 mm. Pozri si to na foto aky je to rozdiel bmw1/e87-lci-eibach-pro-kit-spring-t62526.html Mechanik odpadaval ked dokoncil auto
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
Nechcel som menit tlmice tak som menil len pruziny znizenie predok 30 mm / zadok: 25 mm. Pozri si to na foto aky je to rozdiel bmw1/e87-lci-eibach-pro-kit-spring-t62526.html Mechanik odpadaval ked dokoncil auto
Tiez nad tym uvazujem dorazy ostali tiez? Aj prachovky?