... všetko o BMW ...
matyson napísal:
jararak napísal:Sorry, za 3 roky co sa so snoopom poznam, sme sa k tomu nedokopali aby sme to omrkli, pokial sa nemylim, bol to len sprosty snimac, dokonca pokial pametam bol to predny, ale pochybujem, ze mam tak stare logy este z carsoftu kde som to mal poznacene. Zbehni na diag, zistis ktory snimac to je, objednas od dsauto - jara novy kus za par drobnych, prehodis to a ides :).
btw 323 oproti 330i nieje az tak brutalny rozdiel aby to nestalo za pozrietie. btw na kosickych zrazoch sa mysiak postavil s 320i proti pistikovi na 530i a keby lepsie odstartoval tak by mal pistik velke problemy do konca ho predbehnut
, pritom tam je viac ako 400m rovinka na letisku cize tam to islo uz o maximalku.
spawner napísal:jeeej, konecne sa na tom aute jazdinech robi radost :) aj ja som ho dokonca par krat prenehol , budes spokojny :) snoo je pako co sa tyka starostlivosti
auto111 napísal:super fotky, ale vedel by si ich upnut niekde inde ako na ImageShack ? Ta rychlost je doslova katastrofalna. Dikes.
patres napísal:Nevyhoda je to ze, motor na volnobeznych otackach trpi. Mazanie motora napr. Ak dlho auto stoji na mieste a este je to aj R6, nie je to moc dobre pre ten motor. Osobne sa vzdy po nastartovani pohnem a radsej pomalou jazdou zahrievam.