... všetko o BMW ...
matyson napísal:
jararak napísal:Sorry, za 3 roky co sa so snoopom poznam, sme sa k tomu nedokopali aby sme to omrkli, pokial sa nemylim, bol to len sprosty snimac, dokonca pokial pametam bol to predny, ale pochybujem, ze mam tak stare logy este z carsoftu kde som to mal poznacene. Zbehni na diag, zistis ktory snimac to je, objednas od dsauto - jara novy kus za par drobnych, prehodis to a ides :).
btw 323 oproti 330i nieje az tak brutalny rozdiel aby to nestalo za pozrietie. btw na kosickych zrazoch sa mysiak postavil s 320i proti pistikovi na 530i a keby lepsie odstartoval tak by mal pistik velke problemy do konca ho predbehnut
, pritom tam je viac ako 400m rovinka na letisku cize tam to islo uz o maximalku.
spawner napísal:jeeej, konecne sa na tom aute jazdinech robi radost :) aj ja som ho dokonca par krat prenehol , budes spokojny :) snoo je pako co sa tyka starostlivosti
este uvidim ze ako cez zimu ked bude sneh ale gumy budu nove takze bude mat dobre obutie... ale ked bude vela snehu tak asi budem chodit sockou 

auto111 napísal:super fotky, ale vedel by si ich upnut niekde inde ako na ImageShack ? Ta rychlost je doslova katastrofalna. Dikes.
nech robí len radosť .patres napísal:Nevyhoda je to ze, motor na volnobeznych otackach trpi. Mazanie motora napr. Ak dlho auto stoji na mieste a este je to aj R6, nie je to moc dobre pre ten motor. Osobne sa vzdy po nastartovani pohnem a radsej pomalou jazdou zahrievam.
Dakujem JAROVI z DS AUTO za snimac!