... všetko o BMW ...
cumic napísal:
uz ho mam v kufribol som ho vcera zobrat v BB v olejposte... Snoo (majitel predo mnou) tam daval tento a hovoril ze uplna spokojnost a od vymeny do vymeny nedolieval nikdy ani kvapku oleja. Nechcem ho uz aj tak menit ked uz tam bolo nieco liate tak to tam aj ostane...
patres napísal:To je pravda, ja som tiez uplne spokojny, zatila mi zostalo pol litra oleja zo 7l co som kupoval a nedolieval som este, a ked ho pravidelne kontrolujem stale je ako novy, aj ked ma za rok len 5000 Km. Tento mesiac idem kupovat novy olej a zas len 5w50, ja osobne davam Mobil 1 Rally formula.
Akurat to zohrievanie, na to si treba dat pozor, to ze je voda zohriata na ukazovateli neznamena ze je aj olej, treba aspon este raz tolko casu ako sa zohreje voda
Inscene napísal:pridi za mnou dame nejake sprinty : )
cumic napísal:Inak, chcem sa opytat kde je zapojene ASC, resp. co robit ked mi svieti kontrolka a tlacidlo ASC nereaguje?
chefino napísal:Ak svieti a nereaguje, tak je niekde problém. Najčastejšie odídený snímač alebo riadiaca jednotka abs. Treba napichnúť na diagnostiku.
patres napísal:
To je pravda, ja som tiez uplne spokojny, zatila mi zostalo pol litra oleja zo 7l co som kupoval a nedolieval som este, a ked ho pravidelne kontrolujem stale je ako novy, aj ked ma za rok len 5000 Km. Tento mesiac idem kupovat novy olej a zas len 5w50, ja osobne davam Mobil 1 Rally formula.
Akurat to zohrievanie, na to si treba dat pozor, to ze je voda zohriata na ukazovateli neznamena ze je aj olej, treba aspon este raz tolko casu ako sa zohreje voda
cumic napísal:
hej hej svieti mi aj ABS, ze vraj je odpojene.... takze ASC je zavisle na ABS? ak by bolo iba odpojene ABS tak by to malo vsetko fungovat po zapojeni? ale nemyslim si ze to bude take jednuduche... nikdy to neni take jednoduche