... všetko o BMW ...
MattyX napísal:http://www.micronplus.cz/
tady seženeš uplně šecko :) a je to kusek od brna , da se to osbně vyzvednout :)
lepidlo se tam ma davatlogicky ti ty sroubky ten tlak toho vzduchu co je uvnitř neudží , je to potřeba utěsnit :)
compact napísal:ok chapem, len dobre som si myslel u týchto netreba, pozri str.28
Fuxxo napísal:a co to je za pastu? lebo v hornbachu som ja kupoval taku sadu, ze dva nastavce na vrtacku a k tomu dve kocky takej pasty, co mi kolega jeden z ciech odporucil.. to by nestacilo? 11€ stoji ta sada..
akurat som ju nikdy nevyskusal, lebo mi celu sadu zozral pes![]()
![]()
MattyX napísal:
tvl sorry , muj FAILsem myslel ze sou tridilny :) tam je to potřeba ;
kazdopadne kamos je je rozdelaval a i origo je to na lepidelko :)
belowzero napísal:neostane to je special pasta aj na dolestenie aj na udrzbu a ked ze lestim aj srobi tak sa dostanem vsade.. to sa nanasa na handricku a rucne lestis :)
belowzero napísal:
ta sada sa neda provnat s profi pastami a lestiacimi kotucmi.. to co si kupil je na drevo ak dobre myslim tak sme lestili koncovky vyfuku no na kolesach je to o niecom inom s kamaratom skusame vseliake pasty on lesti RHcka na medveda mame za sebou asi 8druhou pasty cize nieje to len tak ze 11e a ide sa.. tam potrebujes asi 2-3 druhy pasty na predlestenie,lestenie a dolestenie ta je tekuta :) inac vsetko tuhe:)
z toho co mas nedocieli saky efekt ako z toho langsol co pouzivam momentalne ja :)