Sobota, 5. Marca 2011, 11:16
vsetkeho moc a v napodobenine skodi. Real carbon vzdy patril do sportovych aut a dlho este bude. To len jeho trendove pouzitie vsade mozne ho "preflaklo" Ja som ale nazoru ze real carbon doplnky (ako napr stredova konzola a lista pred spolujazdca z GT verzie alebo aj jej kopia v origo kvalitnom karbone nikdy gicove nebudu. Folia pre mna osobne gicova je. V rozumnej miere kvalitna sa da ale na lip a difuzor by som to uz asi nedaval.
Ked si zoberete z historie designovych trendov - velmi dlho bola moda "bruseny hlinik" Pokial paskvil tohoto vidim napr na stredovom tunely Avensisu este z roku 2009 usmievam sa a zaroven krutim hlavou preco tak sice trochu nodne a dobre auto takto trapne dorazili a nahrali tak EU konkurentom.
Bruseny hlinik v pravej forme napriek tomu zostane navzdy uzasnym kusom v kazdom interiery - ved napr z coho lepsieho si predstavujete packy sekvencneho radenia? rovnako prvky z real carbonu, ci uz lipy, listy interieru - alebo cele panely kasne. Napodobeniny su vzdy len slaby odvar, ale trapne by som tieto materialy nikdy nenazval