no auticku sa spravilo opat par oprav..

vcera som konecne vymenil tecuci chladic;) a uz netece ale este som zistil ze z jednej hadice pod sanim tece cize este miznucu vodu som nevyriesil objednane;)
vymenili sa aj zaroven dalsie veci ako napr. silentbloky motora a prevodovky dalej silenty prednych ramien, hardy spojka a stredove ulozenie kardanu. pri montazi kardanu som si zabudol oznacit ako bol kardan spojeny tak teraz mozem zase davat dole kardan ked ze mi to trase jak jebnute lebo som sprosty:D
dneska som si isiel pekne z domu objeham auto a zrazu turbo nefukalo:D super najvacsiu radost som mal 3.0 SDI:D a tak sup ho ma zdvihak lamentoval som nadtym 4 hodiny a hla tu podtlakova hadicka na elektromagnetickom ventile mi praskla este ze to bola len drobnost bo to mohlo byt hoc co egr vaha alebo variabilne naklapanie atd..
aby nebolo dost nervou odchadzam zo zdvihaku zatvatam si okna a jeblo mi lanko na stahovacke vzadu:D parada ale uz aj to som vymenil
cize suma sumarum produktivny tyzden:D caka ma teda este vymenit jednu hadicu na vode ktora tece a zlozit na novo kardan a modlit sa ze su tam znacky ako ma byt spravne zlozeny lebo sa mi nechce platit 60e za vyvazenie;)