no chlapci moji trosku sa mi to skomplikovalo

a musel som pozastavit e30 a robil som iny projekt e39 344i ktory dopadol velmi dobre a auto uz je skoro hotove a na odovzdanie.. :) majitelovy..
od dnes som zacal.. uz pracovat na e30 aby som to stihol do caratu

dneska som nahodil novu kapotu a kufor.. odniesol som otoce kamaratovy na prerabku napravy na 5x120.. rozobral som cely interier kvoli kabelaze lebo zahadne z nicoho nic mi prestalo svietit svetlo v interieri a po hladani chyby som zistil ze v -ku mam +

tak musim hladat kde to preraza alebo nataham nove minus

uvidime co vymyslime..
v plane je:
zajtra mam naplane zhodit prednu napravu a pripravit na 5x120 a objednat aj komplet ramena :)
dalej pokukujem po BC racnig podvozku uvidim ako mi to financie dovolia

ked ze uz mam potomka..

dalej idem upravit radenie ked ze sa mi kulisa opiera o kardan a ked radim 5ku tak mi to skucha jak dive

ale inac auto startuje na prvy sup... bez problemu a ide uplne krasne casom musim doriesit vyfuk ked ze teraz tam mam s 2,0 a reve jak blazon

ale je to len jedno rura

... ak stihnem do konca tydna mam v plane strhat bodikit MT2 a spravit ho nanovo stym ze aj zacnem uz robit karoseriu a brusit na pripravu do laku :) dalej nutna vec co je musim zohnat diferak.. mam tam teraz 4,27 a to sa proste neda ani len rozbehnut s 3ky

ale znami mi pozicia 3,46 svor aspon na odskusanie :) a dalej budem zhanat :) ak vsetko pojde ako ma tak uz bude hotovucka :)