biela s modrym lemovanim...biela koza sa k modremu autu hodi podla mna...a modre lemovanie je taky prijemny detail :)
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
ani neviem ako vzniklo jet lee ale rad to pouzivam
Silentbloky | Znižené pružiny | Nastaviteľné podvozky 1.miesto autoslalom-3.Zapadoslovensky BMW zraz 1.miesto autoslalom-Race&Tuning day vol.3 2.miesto autoslalom-VI.ročník BMW zrazu Dobrá niva 1.miesto šprinty do 3000ccm- -||- season 2014 OFF => 2015 ON
vygitoval som si GTR lippe :) este ju musim vybrusit a nastriekat :) a bude popici :) tesim sa zo silikonom v spreji som prebehol spojkovy pedal a volant zatial nic nevrzga takze super.. stihol som prelestit dve kolesa.. a momentlne zajtra mam na plane zacat brusit srobiky a gtr lippe a potomuz len cakam na kozu na kapotu na calunika potom kym dojde hifi a na AMA tlmic:)