... všetko o BMW ...
arcteryx napísal:
Povodne som cakal na nazory a odpovede od "kolegovcov" na moju otazku, ale nakoniec to budem ja ten, co odpoveda :-)))
Ale k veci:
V prvom rade ja nemam xDrive, takze tu sa zacina a asi aj konci odpoved na Tvoju otazku, kedze xDrive ma iny podvozok, aj ET diskov zvycajne.
Ale co sa tyka rozchodu kolies je mozne ze tam rozdiel nebude, ale to len hadam. Kazdopadne predna naprava je uzsia ako zadna a nie naopak. Ide o nejakych 25mm, no napriek tomu su zadne kolesa viac utopene v blatnikoch ako predne. Je to sirkou karoserie v tych miestach.
Moja E61ka ma sportovy podvozok a so spominanymi kolesami je to vpredu utopene 15 a vzadu 30mm (priblizne) od vonkajsieho licu blatnikov.
Konecny vysledok? Predok je mozne rozsirit u mna o 12mm na koleso (uplne maximum) a zadok o 20mm na kazdu stranu.
KELSOakaPatres napísal:Luxusná a často nevídaná farba, už tuším na zraze (ak si to bol ty) som videl a obdivoval tu farbusom rad že nás kombajnistov v klube pribúda
a za letné kola máš u mňa + (ja mam tiež 124
) veľa šťastných km a kopu zážitkov s Oliverom
jararak napísal:kupoval si novy stabik?
po_e87 napísal:Allegro obľúbena všetky nárazníky m-paket som tam kupoval. Inak tu zlatu farbu foliatech mám ja skor vyniknu na zimakoch tak posud. Inak mas krasne auto ideálne rodinne