... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk
 
Užívateľov profilový obrázok
arcteryx
Autor témy
Príspevky: 161
Registrovaný: 12.11.2012
Auto: 530D E61 M-packet
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Bratislava

[E61 530D] "Oliver"

Sobota, 26. Januára 2013, 20:07

Ulietaný týžden za mnou, malá mi tu konečne zaspala popri sledovaní Terminator Salvation v TV (neriešte, ona je proste po tatovi :wink: ) a ja mám konečne trochu času na zopár riadkov, ktorými by som Vám rád priblížil to, kvôli čomu sme tu asi väčšina z nás. Teda pevne dúfam..
Ako tak premýšľam nad úvodnými slovami príbehu o Oliverovi, zrazu ma moje myšlienky zaviedli k rodine. K otcovi, ku švagrovi, k bratrancovi...a napokon až ku mne. Poďme pekne poporiadku, prečo vlastne.

Chronologicky ako prvý na rane bude môj fotrík, ktorý sa k prvému autu, inému ako so znakom mladoboleslavského krídla, dostal ako "slepé kura k zrnu". Vskutku čiste náhodou. Dodnes som presvedčený o tom, že vtedy nemal ani tušenie o tom, aký paradoxný deal to vtedy spravil. On, ktorý mal v každej škodovke nonstop takmer celú zbierku náradia, prac. oblečenia, kopec blata, šróbikov, matičiek, káblikov...jednoducho všetkého pracovného "bordelu". Jeho dávny klient, ktorý sa dostal do platobne neschopnej situácie, mu totiž ako náhradu za koruny české ponúkol auto. Asi v jeho tretinovej hodnote...Malo najazdenýchlen 16tis. km, stav dokonalý, z garáže vychádzalo asi iba na "pravé české a nefalšované" veselky...a kremace a tak podobne :D. E36, 328i, tmavozelená metalíza. Pamätám si ako neustále frfľal, že "ten bavorák nemá žiadnu hodnotu", že "doň nenacpe nič poriadne" a pod. Avšak je zaujímavé, že bez nejakých veľkých investícií do opráv mu slúžilo až do roku 2010, resp. do konca minulého roka, kedy na ňom dojazdil posledné km môj brácho a následne šlo preč, bohvie kam a komu. Osobne som na ňom spravil možno 30-40 tis. km (občasne som sa vybláznil aj na autoslalome, keď sa ešte organizoval na letisku M.R.Štefánika v BA). Bol to jednoducho takmer 200 koňový nezmar, ktorý vo mne zanechal nevymazateľnú BMW stopu...

Ako druhý v poradí sa do našej BMW rodinky dostal švagor nielen tým, že si vzal moju sestru, ale prispel aj ďalším čiernym bawom, (upgrade) na F32 430D M sport line black. Nemá zmysel viac opisovať, ten kto vlastní vie o čom to je. A moje osobné výhrady sú naozaj úplne bezpredmetné. Jediné čo k tomu napíšem je heslo: upgrade...pre jedneho parada.

Takým medzistupňom v bavo rodinke je jeho brat, ktorý má F20, 118d (myslím) v bielej farbičke, (upgrade) na TESLU S80D white...

Na konci jesene minulého roka som zažil ďalšie obrovské prekvapenie v rodine. Prekvapenie bolo o to väčšie keď si bavoráka zadovážil môj bratranec, ktorý je (alebo už iba bol?) zaritým škodovkárom. Jeho láska, ba priam posadnutie starými 120,130 a Rapidkami (dodnes neviem pochopiť, kde ich vlastne všetky skladuje a ukrýva), originálnymi (často fungel novými) náhradnými dielmi aj motormi sa z ničoho nič "narušila" krásnym strieborným sedanom z 5-kovej rodinky. strieborná E39 525i (aktual) po facelifte sa stalo jeho láskou v prvý deň.

Novým prírastkom v našej rodine je sesterkina jednotka F20, 118i v striebornej metalíze (aktual).

Ani jeden z doteraz spomenutých "účastníkov zájezdu" mojej rodiny nie je vôbec zaregistrovaný na BMWklube, preto dúfam, že týchto pár riadkov nebudete vnímať ako otravné.

Moje šoférske začiatky siahajú do obdobia spred 18 rokov, kedy som si spravil vodičák a od vtedy sa to so mnou vlieklo, no nebyť otcovej 328ky, tak ako škodovácke prekliatie...105L, 120GLS, Favorit PickUp, Felicia kombi, Felicia PickUp, Felicia 1,6 (vlašťofka), Fabia kombi a Octavia II kombi 2.0 TDI. Posledná spomenutá bolo konečne auto, s ktorým sa dalo jazdiť nejak normálne mal som ju od najazdených 6km, len čo mi ju doviezli zo salónu, v lete posadená do 225/45R17 kolies a s tými 140 koníkmi to zase nebolo úplne zabité. Odslúžila si svoje a po 4,5 rokokoch som ju minulý týždeň pohladil, poďakoval za beznehodových 212tis.km a rozlúčil sa s ňou. A áno kombi oktávka ma presvedčila o tom, že aj kombajny môžu pekne zamotať hlavu nejednému "frajerovi", ktorý si myslí, že je jediný a že jeho určite nemôže (nesmie) nik predbehnúť, tobôž nie nejaké za****né kombi :evil:

Asi to bolo koncernovou príbuznosťou alebo ja neviem čím, no ostatné roky a hlavne tie, ktoré som trávil za gumenou obručou oktávie, som poškuľoval po niečom, čo bude od nej rýchlejšie, mohutnejšie, luxusnejšie, krajšie?, jednoducho vyššia klasa. Akosi stále som sa točil okolo dvoch modelov od štyroch kruhov v šestkovej triede. Či už klasiku alebo allroad, bolo len otázkou financií. Takto sa to so mnou tiahlo až do doby, keď sa mi pripomenul bráško s tým, že 328ka ide doneznáma. Mne prišlo nejak clivo a zaspomínal som si na časy minulé. Slovo dalo slovo a debata o autách s mojimi najbližšími dospela k záveru, že sa moj výber do budúcna bude uberať smerom, ktorý na tomto klube je viac ako jednoznačný :wink:

Začalo sa hľadanie najideálnejšieho variantu s požiadavkami, od ktorých som vedel, že neustúpim:
- BMW rodinka, no dá sa to s kľudným svedomím narušiť? Navyše ak sa vo mne znovuzrodili BMW city? [-X
- Jazdím na biku, na snowboarde, sem tam nejaké tie lezenia po skalách, k mojej práci nie najlacnejšie kufríkové náradie, rodina, stanovačky, výlety...jednoznačne PRE veľký kombajn. :thumbup:
- Žijem a pracujem v meste, ale často jazdevam dlhšie trasy a už aj vekom by sa patrilo...dopriať si trochu pohodlia a luxusnejšieho interiéru :wink:
- Nie, že by som nedokázal na najvyššom prev.stupni a s aktivovaným tempomatom prejsť aj niekoľko 100-viek km, ale na druhú stranu prísť o ten pocit výkonu a rýchlosti? [-X
- Doviezť si auto na Slovensko alebo hľadať doma? Túto dilemu za mňa (a zrejme aj za mnohých iných) poriešili dementi vo vláde... ](*,)
- Výmysly (farba exteriéru, interiéru, výbava...) O:)

Po mnohých verziách, hlavne čo sa motorizácie, roku výroby, či áno alebo nie LCi, počtu naj.km a podobných, niekedy až nezmyselných úvahách, som logickou úvahou, zisteniami (hlavne tu na fóre, za čo mu úprimne vďačím) a pocitom dospel k dvom finálnym verziám veľkého touringu. Buď pôjdem do E39 alebo nájdem cenovo prijateľnú E61 s trojlitrovým preplňovaným dieselom presnejšie 530D. E39ku od jedného veľmi solídneho pána z východu som už mal "odloženú". Bola (asi ešte stále aj je...keď, tak kontakt poskytnem v PM) v takmer plnej výbave, s dvomi 17" origo BMW sadami letných a zimných kolies, krásnom udržiavanom laku a reálne najazdenými ani nie 150tis.km. E61-tiek som mal tiež zopár vyhliadnutých, niektoré som bol aj osobne obzrieť (veľmi pozitívne pocity z predajcov som nenadobudol), niektoré sa zase tak rýchlo vyparili ako rýchlo sa aj objavili. Rozbroj, hlavne ten v mojej hlave, sa mi podarilo uzavrieť náhle a to v momente, keď som si spočítal €, ktoré mi počas celého hľadania robili vrásky na čele. Rozhodnutie pre E61 u mňa padlo ešte z jedného dôvodu. Medzi tými vyhliadnutými kombajnami bol jeden, ktorý som našiel úplnou náhodou na stránke, ktorú som nikdy predtým nečekoval. Ako jediná spomedzi 61tiek bola podľa inzerujúceho v zlatej metalíze (k tej farbe sa ešte dostanem), na nie najlepších fotografiách bolo evidentné, že je v M-packete, paradoxne v hlavnom názve inzerátu nebolo nič ako M-packet alebo iné, podobné lákadlá. Nebol tam dokonca ani lákavý počet "najazdotočených" km, ktorý bol takmer na dvojstovke, jednoducho naprvý pohľad do oči nebijúci inzerát. Keď som si ho ale začal podrobne čítať a lepšie sa prizeral fotkám a detailom, takým zvláštnym, prvoplánovo nenadšeným spôsobom, som si začal uvedomovať, že veď toto je ONO. A v tej chvíli ma oblial studený pot, pretože mi došlo, že ten inzerát mám založený k ostatným už pekných pár týždňov a jeho aktuálnosť môže byť dávno ta-tam.
Ja som si však na začiatku hľadania povedal, že pokiaľ na dané auto nemám v rukách financie, ktoré s kľudným svedomím môžem uvoľniť, tak nebudem mútiť zbytočne vodu.
Neváhal som ani sekundu, zavolal som na mobil inzerujúceho, ktorý mi oznámil že auto ešte nie je predané, aj keď sa vraj niekto sľúbil, že po obhliadke, ktorú už spravil príde koncom týždňa aj s peniazmi a vezme ho. Ja na to len toľko, že ok, ja prídem koncom toho týždňa, ale ráno a ak dovtedy dotyčný nepríde a pokiaľ sa mi auto bude pozdávať, pokiaľ bude celkovo OK a ak sa obaja budeme vedieť dohodnúť, tak budem mať pre tento prípad so sebou aj hotovosť...
Tým dňom bol minulý piatok 25-teho a je to zároveň prvý deň, odkedy mi Oliver s láskou hovorí môj milý pán :wink: (dúfam, že mu to vydrží nadlho)

A prečo Oliver...už som to napísal niekde v nižšie situovanej správe, ale pre úplnosť: Zo zlatej metalízy sa vo štvrtok (deň pred kúpou), kedy mi pôvodný majiteľ poslal kópiu veľkého techničáku, stala šedá metalíza (niekto z "orgánov" buď nevie čítať, nevidí alebo mu je to len asi jedno ](*,) ) a pri prvom kontakte mojich RTG očí (aj očí mojej priateľky, ktorá mi pri tom bola duševnou oporou) bolo ujasnené a overené to, čo je aj v pôvodnom rozpise prevedenia a výbavy auta podľa VIN, že je to Olivová metalíza.
Pri písaní názvu tohto príbehu som chcel okrem typového označenia auta napísať aj farbu "olive metallic", napísal som OLIVE, ale niečo som potom riešil a keď po čase prišiel dopísať názov zapáčilo sa mi to tak ako to bolo, len s jedným R navyše :wink:

AKTUÁLNY STAV auta s rôznymi info nájdete na konci, medzi poslednými príspevkami :-)

Zopár info o Oliverovi:

VIN WBANJ71060CR11844
Type code NJ71
Type 530D (EUR)
E series E61 ()
Series 5
Type TOUR
Steering LL
Doors 5
Engine M57/TU
Displacement 3.00
Power 160
Drive HECK
Transmission AUT
Colour OLIVIN METALLIC (349)
Upholstery LEDER DAKOTA/TRUEFFELBRAUN (LCTE)

Výpis výbavy:

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatic transmission
S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sports suspension settings
S229A DYNAMIC DRIVE Dynamic Drive
S261A SEITENAIRBAG FUER FONDPASSAGIERE Side airbags for rear passengers
S2C0A LM RAEDER STERNSP. 124 MIT NOTLAUF BMW LA star spoke 124 w flat-runn. prop.
S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Deleted, model lettering
S386A DACHRELING Roof railing
S402A PANORAMA GLASDACH Electric panoramic roof
S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats, velours
S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit
S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Fine wood trim
S442A GETRAENKEHALTER Cup holder
S456A KOMFORTSITZE ELEKTRISCH VERSTELLBAR Comfort seat with memory
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Seat heating driver/passenger
S496A SITZHEIZUNG FUER FONDSITZE Seat heating, rear
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Headlight cleaning system
S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)
S522A XENON-LICHT Xenon Light
S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptive Headlights
S534A KLIMAAUTOMATIK Automatic air conditioning
S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Cruise control
S605A TELEMATIK VORBEREITUNG Telematics preparation
S607A TELESERVICE VORBEREITUNG Preparation, Teleservice
S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL Navigation system Professional
S612A BMW ASSIST BMW Assist
S613A INTERNETBASIERTE DIENSTE Internet-based services
S616A BMW ONLINE BMW Online
S620A SPRACHEINGABESYSTEM Voice control
S638A AUTOTELEFON PROFESSIONAL Car telephone Professional
S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 for DVD
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG NATIONAL VERSION GERMANY
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe
S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature German
S8SAA LAENDERSPEZ. NAVI.-FREISCHALTUNG Navigation access request,country-spec.
S8SBA LAENDERSPEZ. TELEMATIKFREISCH. Telematics access request,country-spec.
S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Telematics access request,country-spec.
S8SPA COP STEUERUNG Control unit COP
S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Delete clear coat
S216A SERVOTRONIC HYDRO STEERING-SERVOTRONIC
S548A KILOMETERTACHO Kilometer-calibrated speedometer
S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN White direction indicator lights
S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Language version German

Auto má aj dažďový senozor (nevidím vo výpise), denné svietenie s automatickým zapínaním xenónov, inak svietia 40% diaľkové, celé je v M-packete, aj volant M-kový s ovládaním, teraz to mám na 17" origo BMW spider spoke 138, letné tiež origo BMW 18" star spoke 124 (pneu nie RFT), pôvodné boli RFT, preto je auto doplnené origo rezervou aj s náradím, CCC modul v perfektnej Slovenčine (certif. od Autaslovensky), strešný nosič (tiež nevidím vo výpise, prečo? Otázka na VoMacka :wink: ), výsuvná deliaca mreža. Oliver je v takom celkovom stave, že ak by nemal ošúchané tie pogumované časti madiel predných dverí a ovládania okien, späťákov (klasika), tak by si jeden myslel, že to stálo celé tie roky v suchej a tmavej garáži. Čož vlastne je aj z veľkej časti pravda, keďže bolo vždy garážované, dokonca koža na sedačkách nemá ani pol mm prasklinku. Dokonale sa oň starali...ďakujem. :thumbup:

Úprimne nečakal som, že po 2000 km, ktoré som za ten týždeň Oliverovi nadelil budem mať takéto pocity. Takmer 1,8 tonový kolos a chovať sa tak presne, pohotovo, pružne a zároveň bez badateľnej straty pocitu komfortu. Inak ako skratkou BMW sa to vysvetliť zrejme nedá. Teraz už úplne rozumiem všetkým chválospevom, ktoré som si všimol v podpisoch členov BMWklubu.

Nebol by som asi pravým "bláznom" do BMW ak by som Olivera nechal napokoji a nemal chuť s ním niečo do budúcna vyparatiť.
- Prvé čo potrebujem vyriešiť je BT a jeho spojazdnenie
- Netuším kedy, ale niekam sa vyparila plastová krytka predného nárazníka pri pravej hmlovke, dokúpim, nasadím
- Update SW v CCC (trochu komplikácia, keďže mám poslovenčené a nechcem duplicitne platiť znovunahodenie)
- Nakódovanie pár drobností (dovretie otvorených okien po zamknutí auta...)
- Bezpečný a profi chiptuning
- Keď počasie a čas dovolia tak detailnig
- Pohrávam sa s myšlienkou hodiť chromové lišty okolo okien do rovnakej olivovej metalízy a či aj ľadvinky ?
- Na Jar, keď nahodím 18" uvidím, či bude potrebné a možné zarovnať ich s karosériou pomocou podložiek, podvozok je origo znížený, športový takže neviem, neviem...
- Čeknem či mám namiesto klapiek záslepky ak nie tak výmena jasná

Naúvod je toho na mňa celkom aj dosť, ale inak všetky názory, nápady, rady, výtky úprimne rád privítam :wink: .
Prílohy
IMAG0106_t.jpg
Oliver 1.jpg
Oliver 1.jpg (221.88 KiB) 4925 zobrazení
Naposledy upravil/-a arcteryx v Štvrtok, 16. Januára 2020, 14:50, upravené celkom 16 krát.
BMW 530d (E61) ...príbeh
ŠKODA Octavia II kombi 2.0 TDI Ex
BMW 328i (E36) Ex
 
Užívateľov profilový obrázok
runder
Príspevky: 2801
Registrovaný: 7.8.2011
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Re: [E61 530D] "Oliver"

Sobota, 26. Januára 2013, 21:50

aj príbeh ohľadom autíčka :) každopádne gratulujem ku kúpe
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z
 
Užívateľov profilový obrázok
Fuxxo
Príspevky: 11974
Registrovaný: 25.1.2011
Auto: M340i / E38 / E53
Kraj: Nitriansky
Bydlisko: TNV

Re: [E61 530D] "Oliver"

Nedeľa, 27. Januára 2013, 13:07

oliver, to mas z topgearu od hammonda? :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Obrázok
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

G20 M340i 2020 275kW
E38 735i 1999 175kW
E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 142kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW
 
Užívateľov profilový obrázok
arcteryx
Autor témy
Príspevky: 161
Registrovaný: 12.11.2012
Auto: 530D E61 M-packet
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Bratislava

Re: [E61 530D] "Oliver"

Nedeľa, 27. Januára 2013, 13:16

Fuxxo napísal:
oliver, to mas z topgearu od hammonda? :lol: :lol: :lol: :thumbup:


A vidis? To ma ani nenapadlo :-)))
Moj Oliver vznikol uplne spontanne, ked som chcel po cisielkach napisat aj farbu kasne (Olive metallic) ;-)

P.S. TOP GEAR :thumbup: :thumbup: :thumbup:
BMW 530d (E61) ...príbeh
ŠKODA Octavia II kombi 2.0 TDI Ex
BMW 328i (E36) Ex
 
Peto24
Príspevky: 542
Registrovaný: 19.4.2009
Kraj: Prešovský

Re: [E61 530D] "Oliver"

Nedeľa, 27. Januára 2013, 13:18

krásne auto , nech poslúcha a robí radosť :wink:
OT:dnes začína nová séria , Top Gear :thumbup:
 
Užívateľov profilový obrázok
rebuss
Príspevky: 1012
Registrovaný: 9.12.2010
Auto: Efko
Kraj: Košický

Re: [E61 530D] "Oliver"

Nedeľa, 27. Januára 2013, 19:24

Farba :thumbup: prajem vela stastnych km a tesim sa na pribeh, aj na fotky :)
Peto24: dik za pripomienku :) som aj zabudol ze uz teraz zacina
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d
 
Užívateľov profilový obrázok
mareko258
Príspevky: 2363
Registrovaný: 5.4.2009
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Re: [E61 530D] "Oliver"

Pondelok, 28. Januára 2013, 01:02

krasna farba malo kedy sa vidi takato v pakete....porob fotky a poriadny pribeh
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/
 
Užívateľov profilový obrázok
jokkke
Príspevky: 411
Registrovaný: 15.1.2011
Auto: E46 330xd,e63 645ci
Kraj: Žilinský
Bydlisko: Trstená

Re: [E61 530D] "Oliver"

Pondelok, 28. Januára 2013, 15:08

Vitaj

wuaaw nadherna farba =P~ =P~ =P~ ked na to das poraidne papuciska tak to bude aky brutal ...
S tym Oliverom ma tiez hned napadol Hammond z TopGear :D

Nech poslucha a robi radost :thumbup:

BTW: Viac fotooooooooo :twisted:
BMW e63 645ci STANCE story coming soon MY STORY BMW 330xd CSL ®
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/sahara-m3-csl-look-zaciname-csl-style-t46261.html
 
Adam_BA
Príspevky: 939
Registrovaný: 20.2.2010
Auto: E39 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Re: [E61 530D] "Oliver"

Sobota, 2. Februára 2013, 03:33

Doboha tou dĺžkou príbehu si prekonal aj mňa :D priznám sa, že som ho celý neprečítal :oops: je už neskoro a musím aj niečo robiť na nočnej :lol: :lol: ale auto moc pekné, moc zaujímavá farba ale páči sa mi :thumbup: :thumbup:

vela šťastných kilometrov s Oliverom :wink: :thumbup: :thumbup:
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic
 
Užívateľov profilový obrázok
arcteryx
Autor témy
Príspevky: 161
Registrovaný: 12.11.2012
Auto: 530D E61 M-packet
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Bratislava

Re: [E61 530D] "Oliver"

Sobota, 2. Februára 2013, 20:59

Adam_BA napísal:
Doboha tou dĺžkou príbehu si prekonal aj mňa :D priznám sa, že som ho celý neprečítal :oops: je už neskoro a musím aj niečo robiť na nočnej :lol: :lol: ale auto moc pekné, moc zaujímavá farba ale páči sa mi :thumbup: :thumbup:

vela šťastných kilometrov s Oliverom :wink: :thumbup: :thumbup:


Vďaka, no veru, trochu som to rozpísal :-))
BMW 530d (E61) ...príbeh
ŠKODA Octavia II kombi 2.0 TDI Ex
BMW 328i (E36) Ex
 
Užívateľov profilový obrázok
arcteryx
Autor témy
Príspevky: 161
Registrovaný: 12.11.2012
Auto: 530D E61 M-packet
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Bratislava

Re: [E61 530D] "Oliver"

Nedeľa, 3. Februára 2013, 18:02

Zopár sľúbených fotiek exteriéru (interiér bude neskôr :wink: ).
Prílohy
O11.JPG
O9.JPG
O7.JPG
O6.JPG
O5.JPG
O4.JPG
O3.JPG
O2.jpg
O1.JPG
BMW 530d (E61) ...príbeh
ŠKODA Octavia II kombi 2.0 TDI Ex
BMW 328i (E36) Ex
 
Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Príspevky: 11607
Registrovaný: 9.9.2010
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: [E61 530D] "Oliver"

Nedeľa, 3. Februára 2013, 19:23

ta farba je velmi pekna... Olivin metla sa casto nevidi. A uz vobec nie v pakete! :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.
 
zollo
Príspevky: 418
Registrovaný: 22.9.2012
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Re: [E61 530D] "Oliver"

Nedeľa, 3. Februára 2013, 22:03

fakt "krasno-nezvycajne" si to vychytal =D> :thumbup: , uzivaj radost z jazdy ...
 
Užívateľov profilový obrázok
nadro
Príspevky: 4108
Registrovaný: 5.11.2011
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský
Bydlisko: Žilina

Re: [E61 530D] "Oliver"

Pondelok, 4. Februára 2013, 08:52

farba je naozaj nezvyčajná taká neokukaná. Prajem veľa šťastných km bez nehody a poruchy. A hlavne radosť z tej jazdy ako sa hovorí. :P
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW
____________________
BMW E46 320d touring
ex: škoda 125l lpg
ex: citroen zx 1,8i
 
Užívateľov profilový obrázok
arcteryx
Autor témy
Príspevky: 161
Registrovaný: 12.11.2012
Auto: 530D E61 M-packet
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Bratislava

Re: [E61 530D] "Oliver"

Pondelok, 4. Februára 2013, 12:32

Ďakujem :wink: . Aj mne sa tá farba ráta, bola to láska na prvý pohľad =P~
BMW 530d (E61) ...príbeh
ŠKODA Octavia II kombi 2.0 TDI Ex
BMW 328i (E36) Ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 45 neregistrovaných