Sobota, 31. Marca 2012, 08:27
nazdar chlapi...no prave sa mi vykytol problem z vykonom auta...auto mi nechce ist jednoducho do vykonu, maximalnu rych,ost vytiahnem z neho na 60Km/h a otacky motora na volnobehu cca 3500 a motor zhasne....skusal som odpojit aj vahu a ziadny rozdiel. Potom som skusal odpojit vahu aj baterku...potom som baterku zapojil a motor som nastartoval, pricom otacky motora skakali klasicky ako ked je vaha odpojena..pricom ked som vahu opat zapojil sa otacky vyrovnali na cca 600 a bol som auto prebehnut, zo ziadnym rozdielom...Otazka teda znie, moze to byt vaha?..alebo dake cidlo?....ako ste si vsimli vyssie som musel odmontovat volant...pricom som vtedy musel odpojit bag...pricom aby som zamkol auto som musel bat opat zapojit..nieje mozne ze si RJ nieco zle vypocitala v tej jej hlave a dalo mi motor do nudzoveho rezimu?
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Momentalne potrebujem od vas radu lebo neviem co s tym a nechcem s autom jazdit, aby som este nieco neodj***l. Dik za radu vopred

e30 325i - ex, e30 325i M52 - ex, hyundai accent - ex, e36 320i coupe - ex, e46 320d touring FL - ex, e36 318 TDS compact - ex, honda civic - docasne presuvadlo nakolko BMW ostava v mojom srdci