... všetko o BMW ...
Vlado Behun napísal:HM, .... to Z-tko je povodne zo Ziliny, ze?, ... ja som ho povodne tiez chcel, no potom sa chalan akosi prestal ozyvat, a nakoniec sa objavilo u Teba :-). Chces popri Mku nieco viac rydzo sportove na okruh?, ... hm?
Ta 5-ka z inzercie je podla mna velmi slusna, ano, je mozno trocha "kolotocarska", no nalepky sa daju dat prec, lebo tomu autu naozaj nesvedcia, no za take peniaze ak je v takom stave, ako vyzera, je to slusny kusok. A vobec sa za to nemusi dat 20K EUR+ ak chces mat Mko v dobrom stave, ako sme sa pred casom bavili :-). "Kriza" - min v auto segmente prinuti ludi robit zvlastne veci, a to aj s cenou.
Ja som sa konecne bol povozit na Mku cez vikend po zahori a v okoli gabcikova, bacu, kyselice atd., a zacinam mat pred Mkom stale vacsi respekt. Velmi lahko sa dokazes kedykolvek zabudnut, len sa "vozis", ked sa obcas kuknes na tacho, mas tam na okreskach 180 - 200km/hod+, a to nie je vobec sranda nudzovo brzdit v takej rychlosti, ... uf, ... a o oproti iducemu meraciemu autu ani nehovoriac...
Verim, ze tie auta nam vydrzia co najdlhsie :-)
chefino napísal:A z M5 závoďák spraviť... ?
birki napísal:tak nakonec ktore SUV to vyhralo ?
foxik666 napísal:a vanosy KOhttp://www.ceknito.sk/video/449210
arny napísal:gratulujem