Nedeľa, 4. Decembra 2011, 14:01
Nieco malo k autu. Je to M3 E46, 06/2002, Titansilbermetallic, bixenon, cervena koza, Harman Kardon. Vybava ja stroha no plne funkcna. Auto nebolo nikdy burane, vsetko je povodne az na lakovany predny a zadny naraznik - kamene, parkovanie - auto nema PDC.
Vozidlo ma TUV certifikat, nakupnu zmluvu z DE, kompletnu servisku, tri kluce - co mi bolo az divne. Nechal som si to preverit a vyzera to tak, ze tych 105000km by mohlo sediet - minimalne na motor (Interier vyzera trocha inak). V roku 2003 bol pri 13000km vymeneny motor na zvolavacku a posledny servisny zaznam je 92000km koncom roka 2008.
Aj ak by km nesedeli, podvozok a segmenty naprav su povodne a nedotknute, motor suchy a maximalne tichy (ani naznak kelpotu vanosu). Auto doslo so spotrebou 8,1l velmi umiernenou jazdou po zamrznutych okreskach a dialnici (268km bez serva)
Dnes mi to nedalo, auto sme zodvihli a zacali sa venovat zakladnym problemom. Viacero z Vas asi tusi o ktory voz z Ciech sa jedna. Chalan potreboval urgentne peniaze a tak siel voz za sumu, ktora sa neodmieta.
Zavady:
prasknuta hadica serva - deklarovane majitelom, uvidime ci uz neskonala aj servopumpa
zadne ulozenie tlmicov - nepotvrdene - bucha hardy spojka a diferak ma vacsiu volu ako je zdrave
zadne pneu su KO
BMW 1M Coupe
BMW E53 4.8is
ex BMW F01 730d
ex BMW E30 318is
ex Mini Cooper S JCW
ex BMW 750i E65 LeMans Blau Individual
ex BMW 530d E61
ex BMW M3 E36
ex BMW M5 E39 LeMans Blau
ex BMW 325i E30
ex BMW Z3 coupe