R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Noo niečo také mám ale je to moc tenké, proste to tam vopchám až nadoraz. Sú rôzne veľkosti tých vidličiek? Ja som ju kupoval v autokelly, asi je to od starlinu
Nakoniec som sa do toho pustil sám lebo môj mechanik mi skúša trpezlivosť s hlavou ktorá u neho leží cez 2 týždne bez pohnutia. Asi by som sa nedočkal..... Kúpil som kliešte na krúžky a sťahovák na spetnú montáž. Všetko som si poznačil od ložísk ako boli poskladané aj po polohu krúžkov hneď ako som piest vybral. Čistím to nejakou chémiou na rozpustenie karbónu. Ide to pomaličky jeden piest mi zaberie cca 3hodky, tu sa prejaví výhoda 4 valca, 8 a viac by bol na porážku. Chemia to trošku zmäkčí a zvyšok dôkladne oškrabem nástrojom z plastu aby som nič nepoškodil. Výsledok je ok jediné čo ostane je ztmavnutý obrazec po vstrekovaní v spalovacej komore. Je na ňom vidno ako niektoré vstreky asi nefungovali dobre, lebo niektorý z fliačikov má úplne iný tvar, asi majú pripchaté dierky na špičke. Pri montáži som krúžky a čap hneď potrel olejom aby neokorodovali. Samozrejme sa posnažím vyvarovať prachu a všetkému čo by mohlo ten motor poškodiť. Mohol som to dať niekomu spraviť, alebo sa na to vykašlať a vymeniť len čerpadlo. Beriem takúto robotu ako skúsenosť a nie nutnosť. Keď sa zámer nepodarí, kúpim druhý motor. Nejaký postup práce.
Keďže mám slúbené druhé čerpadlo, tomuto sa mrknem na zúbok. V podstate nefunguje a poriadny repas je nad hodnotu auta, nemám čo stratiť. Som zvedavý či niečo objavím. Bude to ako pitva
Objavil som, možnú príčinu občasného problému výpadku riadenia predvstreku, samotná izolácia prívodných káblov k ventilu je totálne KO. Presuvník funguje bez zadrhávania a nemá vydratú ani stenu valca ani povrch piesta. Príčina toho rozpadnutého káblika bude asi niekde v poškodenom tesnení rozvádzacej hlavy čerpadla.
Prílohy
Naposledy upravil/-a Iwe_sko v Streda, 1. Novembra 2017, 18:05, upravené celkom 2 krát.
Noo tak čerpadlo som poskladal. Škoda že musím ešte počkať kým to vyskúšam, lebo motor je na šalát. Teraz sa chcem pozrieť na to či by bolo možné v mojich silách vyčistiť špičky vstrekov. Sú slušne zakarbónované a máme v labáku ultrazvukovú čističku. Plán je taký že odmontujem špičku vyčistím a poskladám. Len som sa nedopátral aký uťahovaci moment musím použiť. Skúsim to s jedným najhorším, ak sa to nepodarí tak to nebude tragédia. Potom ho nehám znova otestovať či sa niečo napravilo. No samozrejme viem, že ak už nedrží tlak, tak to nepomôže. Ide len o zlé rozprašovanie kôli pripchatiu.