... všetko o BMW ...
LOKI napísal:a co si kupil ?dakujem za putavy tragikomicky pribeh. Dufam, ze si si z toho zobral ponaucenie a nabuduce ked pojdes za bratom, zober si radsej z pozicovne auto...usetris si tym dost penazi a hlavne nervov.
Tiez som mal slabost na E39, utopil v nej tusim 3000 Eur (aj ked to na zaciatku bolo take skarede dobite kacatko od Korada) ale to tunovanie upravy za tu srandu a peniaze stali.
Potom ma to prestalo bavit a kupil som radsej nove, v zaruke a jedina starost bola zohnat pekne kolesa a dat folie.
Patres535 napísal:len ked si to zratas, auto povedzme 4, investicie 9...tak za 13 mohol mat uz F10Žiadna e39 sa už dlhú dobu nekupuje rozumomHovoríš si že po tým investovaných € si to už necháš, však už sa skoro nemá čo pokaziť/to najhoršie už je za nami a ono to začne prekvapovať viac a viac. Aspoň že to jazdí ako tak dobre
regain napísal:kedze rodina je priorita, tak sme skusali X1, Kodiaq, Sportage v automate. X1 posobila najmensia a prve dve po vsetkych roznych zlavach boli stale cez 30, vyhrala Sportage na ktorej som vyhandloval zlavu cez 5000 EUR, ze sme sa vopchali do 24k, plus a nelutujem...po roku vozenia je ten automat a 1.6 diesel vyborny...mama si na nu robi zalusk, ze o 2 roky jej ju mam posunuta co si kupil ?
LOKI napísal:len ked si to zratas, auto povedzme 4, investicie 9...tak za 13 mohol mat uz F10
Patres535 napísal:Však to a ono keď si zrátaš investície do staršieho auta vždy si povieš, za to som si už mohol kúpiť toto a toto. Každé auto pýta peniaze
DaDoAbraham napísal:Moja reč....zlúpu ťa aj v záručnej dobe na prehliadkach... čiže to nie je len že kúpiť....