... všetko o BMW ...
Zeky3 napísal:No je to príbeh minulý a auto už je našťastie doma a v poriadku, každopádne sorry za pokazenie tragikomického čítania ale musel som ísť preč takže som si musel dať v písaní pauzuFasa, to je nepríjemné a ešte po tom čo si pred cestou auto skontroloval.
Daj ďalej ten príbeh čo a ako po tom, som sa začítal a naraz koniec
Či afto máš ešte stále v tej fajnej holandskej garáži či ako?
D.J.Johan napísal:Vakuovku sme pretesňovali prv len nejakým silikónom/tmelom neviem čo to bolo zač a potom nakoniec sme neskôr menili celé tesnenia vaka plus vakuovky ale zas mi to tam nejako slzí....neviem čo to z toho ale dačo tam je takže v servise budeme mať ďalšiu debatkuJa som mal problém so vstrekom, za studena ešte v pohode, za tepla štartovalo dlhšie. Aký rozmer tesnenia si použil na vákuovú pumpu (jedno je od hlavy valcov - objednateľné a druhé v samotnom tele vákuovky - to sa nedá samostatne)?
starynovy napísal:No je to už vyriešené, dostanem sa k tomu a vtedy tuším aj sme si spolu o tom v e39 vlákne písali a radili ste mi...Na takom aute mozes kontrolovat co chces, nema to 4 diely aby si vedel vymenit/skontrolovat vsetky.Cim viac clovek vie tym vacsia sanca, ze sa to dosere. Ludia nezasveteny jazdia na totalnych popolniciach kde vsetko drzia zdrhovacky a izolacka a nestoja nikdy. Ty do auta plasnes 2 litre nech je pokoj a o tyzdnej jebne zase daco ine.
K problemu.. asi blba otazka ale podavacka huci? Mas v nadrzi min. 25L keby neslo precerpavanie? Ak toto mas tak odpoj prepady aj konektory zo vstrekov a zastartuj. Ak bude strop od nafty je vadny vstrek. Ak bude pomaly vytekat zo vsetkych tlak tam je a je vadne cidlo. Ak nebude tiect nic je v chuji DRV alebo CP1.
Tak jeLudia nezasveteny jazdia na totalnych popolniciach kde vsetko drzia zdrhovacky a izolacka a nestoja nikdy. Ty do auta plasnes 2 litre nech je pokoj a o tyzdnej jebne zase daco ine.
Tak paráda, hlavne že to dobre dopadlo.No je to príbeh minulý a auto už je našťastie doma a v poriadku, každopádne sorry za pokazenie tragikomického čítania ale musel som ísť preč takže som si musel dať v písaní pauzu
"Je mi to ľúto ale slovákom auta neopravujem, nestojí mi to zato.....Ja mám svoju klientelu takže vám nepomôžem sorry."
Zeky3 napísal:Tak je
Tak paráda, hlavne že to dobre dopadlo.
filipe46 napísal:Hej no...Tvl keď som dral 46tku do De tak 1100km bez odstaveného motora, pre istotu , 😀
Ale i tak vedel si že ti auto neštartuje a aj tak ho odstavíš troška naivné že si sa spoliehal na štartsprej 😃