Streda, 7. Mája 2014, 16:10
Podelim sa s vami o neprijemny zazitok.Minuly tyzden v nedelu som asi o 23:45 parkoval v MA auto, vonku na parkovisku. V pondelok skoro rano sa ho niekto zrejme snazil ukradnut , nakoniec ukradli ine vozidlo o parkovisko vedla. Ked ze som asi do 11:00 spal tak som mal stale otvorene ale s auta mi nic nechyba. Akurat policajti ked sa mi nevedeli dovolat tak volali mame ze ci sa volam tak a tak a ze ci mam cierne BMW tak ta uz ma mrtveho videla..Ked ze mam v aute bezpecnostne systemi asi za 1500€ o ktorych tu pochopitlene nebudem pisat tak sa im to nepodarilo.. Jedine co sa im podarilo bolo stiahnute vodicove okno uplne dole a odrana zaslepka vedla klucky na dverach ale auto ostalo stale zammknute .Inak auto nema ziadne ine poskodenie ale pisem to tu hlavne preto lebo mam par nezrovnalosti kotre mi snad niekto vysvetli :
1. V aute mam fabricky alarm , kod S302A Alarmanlage Alarm system , potreboval by som vediet ked mam stiahnute okno a zamknute auto ci ma moje auto senzor pohybu v interieri a ked cez to okno dam dovnutra napr. ruku ci sa mi ma spustit alarm , lebo sa mi nespusta tak si overujem ci to tak ma byt alebo nie.
2.Na dverach (vid foto) nemam zamok , vsetci moji znami na E60 maju zvonka tej krytky zamok cez ktory sa daju odomknut dvere klucom co je v kluci, len ja tam mam krytku..vychadzal som stoho ze to bude tak ako som mal na BMW E92 ze pod krytkou v cervenom kruhu je zamok , staci dat tu krytku dole ale mne dole dat nejde. Je to tam tak od vyroby ta krytka? Montovalo sa to tak aj fabricky? alebo to je dorabane? Lebo ma zaujima ze ci pod tou krytkou mam zamok alebo nie..
-
Prílohy
-

Naposledy upravil/-a
//MPower v Streda, 7. Mája 2014, 17:16, upravené celkom 2 krát.