... všetko o BMW ...
gabikh napísal:pri dvestovke neblika trakcia ani na m5ke. teda ja osobne si myslim ze na novych pneu ti moze blikat do tej 150- 160 na asfalte hladkom ako sklo ale inak neviem no . na GT mam xdrive a 300 koni neprehrabne na suchej ceste ani hovno
//MPower napísal:Jarna udržbaDlho som mal dilemu odkial kupit olej ked ze oleje Castrol ze sa strasne falsuju. Nakoniec zacal Castrol lepit na flase ochranne hologramy originality! (Chvala bohu, tak si davajte ludia pozor!) , no na moj typ oleja to akurat nedavaju. Po konzulatacii s spolocnoustou Castrol mi bolo vysvetlene ze moj typ oleja ma ako ochranny prvok UV farbivo , ktore je priamo v oleji , a doporucili mi nakupovat u ich dlhodobeho partnera AUTORELAX ze tam posielaju najcerstvejsie oleje. Tak ze vyber oleja padol na Castrol EDGE Professional BMW LL04 , je to olej vyrobeny v spolupraci BMW specialne pre dieselove motory BMW s DPF. Olej mam plneny 12.02.2014 tak neklamali
Liter oleja stal 16€ , tak ze spokojnost (Vzdy lepsie ako kupit v BMW liter za 20 co stoji normalne 7€
) , no a potom klasika olejovy a vzduchovy filter.
PS : nahral som si na video zrychlenie z 0- 180 a podla toho som si odratal zrychelnieCelkom zaujimave cisla na 1800kg tazke auto :
0 - 100 = 6s
80 - 120 = 3s
0 - 180 = 15s
gabikh napísal:silno si vahal ci ho tam davat alebo nie a nakoniec ho tam mas:D:D
//MPower napísal:kurva ked tam bude na jednej strane ma to potesi ze mam 500€ vo vacku a na druhej ma to nasere ze som si robil chutky na 350PS a teraz sa mi to zda malo