... všetko o BMW ...
Miloš_E90_330i napísal:Inak fakt zvláštne navolená výbava. Základné lavice ale elektrike. Bez výhrevu, navi a park. senzoru a s tempomatom... ?
LOKI napísal:
taky ukrajinský
Miloš_E90_330i napísal:Inak fakt zvláštne navolená výbava. Základné lavice ale elektrike. Bez výhrevu, navi a park. senzoru a s tempomatom... ?
LOKI napísal:a Elektrika je dost zbytocna, mal som manual a lahsie sa stym manipulovlao, rychlejsie som dosiahol chcenu polohu a o coupe ked tam davas dozadu ludi by to platilo dvojnasobne
//MPower napísal:4.2 TDI nechcem uz len preto lebo je to oproti 3.0 ze vraj horsia volba , je hlucny a menej kultivovany , aspon tak som sa docital ze 3.0 je lepsia volba.. A vykonovo si myslim ze 3.0 TDI je az az , z 0 na 100 da tu A8 za 7.8s a to je na limuzinu podla mna dost postacujuce.
voMacK napísal:Ten volant co mas je sportovy. Nie emkovy. A rozhodne to neni Len o nalepke. Mkovy je hrubsi, a ma mensi obvod a inu povrchovu upravu.
upir156 napísal:
Tak tak, ide o Športový kožený volant S255 s multifunkciou. M je kombinovaný s perforovanou kožou a je o dosť hrubší na dotyk + trosku iné bicepsy.